MIROTIĆEVA IZJAVA ĆE RAZBESNETI GROBARE: NE KAJEM SE! Bog mi je dao šansu, koristim ono najbolje što mi život pruža!

Autor: M. M.

Sport

31.03.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Armanija ne žali što nije izabrao Partizan.

MIROTIĆEVA IZJAVA ĆE RAZBESNETI GROBARE: NE KAJEM SE! Bog mi je dao šansu, koristim ono najbolje što mi život pruža!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Sjajni Nikola Mirotić prošlog leta bio je slobodan agent i bio na pragu Partizana, međutim, odlučio je da skrene put Milana i potpiše za tamošnji Armani.

Srbin iz Crne Gore, koji je igrao za reprezentaciju Španije, govorio o toj svojoj odluci i istakao je da se ne kaje kako je odabrao. 

- Da li se kajem? Apsolutno ne! Nisam osoba koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pozitivan i da iskoristim ono najbolje što mi život pruža. Veoma sam srećan što imam ovaj posao i što sam u timu kao što je moj. Srećan sam jer mi je Bog dao šansu da igram košarku koju toliko volim, tako da se ne kajem - rekao je Mirotić. 

Prethodno je igrao za Barselonu.

- Oba tima imaju sjajnu organizaciju i sjajan stručni štab. U Barseloni sam imao Šarunasa Jasikevičijusa, ovde imam Etorea Mesinu, jednog od najboljih u Evroligi. Tako da uprkos mojim godinama ja nastavljam da učim i da napredujem svake sezone. Tako da postoji mnogo toga pozitivnog u ovoj organizaciji - istakao je Mirotić. 

Kada je upitan ko će biti MVP ove sezone kratko je rekao: "Sigurno Majk Džejms". 

"Manekeni" se bore za poslednje mesto na tabeli Evrolige koje vodi u doigravanje. Trenutno se na desetom mestu nalazi Efes sa 15 pobeda, njegov Armani, Partizan, Žalgiris i Valensija sa 14 pobeda. Italijanski klub do kraja ligaškog dela najpre dočekuje Virtus, a onda će igrati protiv Makabija u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading