SRUŠIO PARTIZAN, PA NAPUSTIO ARMANI: "Manekeni" ostali BEZ Amerikanca!

Autor:

Sport

13.03.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se odlazak igrača u Evroligi.

SRUŠIO PARTIZAN, PA NAPUSTIO ARMANI: "Manekeni" ostali BEZ Amerikanca!

Foto: printscreen twitter

Nakon što je u 28. kolu Evrolige zajedno sa saigračima srušio Partizan (85:83), Rodni Mekgruder je napustio klub zbog privatnih razloga, saopštila je Olimpija.

Amerikanac je odigrao sedam utakmica u elitnom takmičenju, na kojima je prosečno beležio 7,6 poena i 2,6 skokova uz 0,9 asistencija.

- Klub je dozvolio Mekgruderu da se odmah vrati u Sjedinjene Američke Države iz ličnih razloga. Klub ceni njegov profesionalizam i želi mu sve najbolje u budućnosti - piše u kratkom saopštenju.

 

 

Mekgruder je u NBA ligi nastupao za Majami, Los Anđeles Kliperse i Detroit Pistonse. Nije draftovan 2013. godine, pa je nastupao za mađarski Atomeromu, a onda za razvojne timove Bostona i Majamija.

U karijeri je odigrao ukupno 317 NBA mečeva, a na njima je imao prosek od 5,8 poena, 2,8 skokova i 1,2 asistencije.

Što se Armanija tiče, oni se trenutno nalaze na 12. poziciji Evrolige sa skorom 12-16 i jo uvek imaju šanse da se plasiraju u plej-in.

Naredni meč će odigrati u Španiji protiv Baskonije, a ovo će biti jedna od najvažnijih utakmica za izabranike Etorea Mesine.

Ovi dueli su značajni i za Partizan, koji je poziciju iznad "manekena" uz skor 13-15, a gostuju Barseloni u Španiji.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading