BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UNIŠTIO PARTIZAN! Pogledajte koš ODLUKE Šabaza Nejpira koji je doneo POBEDU Armaniju! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac pogodio kada je bilo najpotrebnije za njegov tim.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UNIŠTIO PARTIZAN! Pogledajte koš ODLUKE Šabaza Nejpira koji je doneo POBEDU Armaniju! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Košarkaši Partizana poraženi su u Mediolanumu od Olimpije iz Milana rezultatom 85:83, posle žestoke borbe i krajnje neizvesnog meča.

Junak domaćeg tima bio je Šabaz Nejpir, bivši igrač Crvene zvezde, koji je košem na pet sekundi pre kraja srušio snove crno-belih da dođu do najmanje produžetka u ovoj utakmici.

Imali su izabranici Željka Obradovića da dođu do dodatnih pet minuta, ali je u poslednjem napadu šut promašio Zek Ledej i Armani je upisao novi trijumf.

Pogledajte kako je Nejpir pogodio šut za pobedu milanske Olimpije, koji je posle ovog trijumfa na skoru od 12 pobeda i 16 poraza.

Partizan je sada na bilansu od 13 trijumfa i 15 neuspeha, ali je ovim porazom načinio korak unazad ka Top 8 fazi ili plej-inu.

Ako je crno-belima za utehu i direktan rival u borbi za 10. mesto, Valensija, poražena je u ovoj rundi od Barselone rezultatom 78:88 u španskom derbiju Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading