MIROTIĆ ODABRAO "NAJVATRENIJU" HALU U EVROLIGI: Ni Partizanova, ni Zvezdina, već OVA!

Autor:

Sport

30.03.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je i da se ne kaje ni zbog kakve odluke.

MIROTIĆ ODABRAO "NAJVATRENIJU" HALU U EVROLIGI: Ni Partizanova, ni Zvezdina, već OVA!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, košarkaš Armanija čiji pomen imena u našoj zemlji izaziva pomešene reakcije kod navijača, govorio je za litvanski portal "Basketnews" prilikom gostovanja Žalgirisu u toj zemlji.

Ni Partizanova, ni Zvezdina - istakao je da je verovatno najbolja atmosfera u Evropi u "zelenoj šumi".

- Ovo je jedna od najboljih arena u Evropi, verovatno najbolja, uz sjajne navijače čini da je sjajan osećaj igrati ovde, rekao je Mirotić o atmosferi u Žalgirio areni na početku razgovora.

Potom se osvrnuo na sadašnju sezonu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić protiv Zvezde

- Bila je izazovna sezona sa nekoliko povreda (u ekipi), velikim očekivanjima, koja nisu ispunjena, ali to je deo košarke. Ponekad izgubite, ponekad dobijete, na kraju, nije uvek najbitnije ono što želite, več način na koji pristupate stvarima. Treba biti zahvalan na onome što imate i da nastavite da se borite - rekao je crnogorski košarkaš i potom potvrdio da se ne kaje ni jedne odluke koju je doneo:

- Kajanje? Nema šanse. Nisam tip osobe koja se kaje. Uvek pokušavam da budem pizitivan i da od života izvučem najbolje od onoga što mi da. Blagosloven sam da radim ovaj posao, da budem u timu u kom sam i da mi je Bog dao priliku da igram igru koju volim, dakle ne kajem se ni zbog čega.

Što se tiče MVP ovogodišnjeg izdanja Evrolige, Mirotić uopšte nije oklevao na pitanje ko je vodeći kandidat da osvoji tu nagradu.

- Majk Džejms, sigurno - završio je Mirotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading