DONČIĆ SE VAN TERENA "SPRDA" KAO I NA NJEMU: Pogledajte kako je prodao jeftinu foru saigraču! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se uči u predškolskom.

DONČIĆ SE VAN TERENA "SPRDA" KAO I NA NJEMU: Pogledajte kako je prodao jeftinu foru saigraču! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

Luka Dončić i zabava na klupi

Luka Dončić, najbolji košarkaš Dalasa, ne samo da briljira na terenu, već zna i kako da se dobro zabavi sa saigračima na klupi nakon pobede. Nakon trijumfa Dalasa nad Sakramento Kingsima (132:96), Dončić je izveo dečiju foru na krilnom košarkašu Deriku Džounsu Džunioru, pokazujući ka njegovom ramenu kao da se nešto nalazi na njemu, a zatim ga udario po nosu. Ovakve šale su svakako deo atmosfere koja doprinosi timskom duhu i zajedništvu.

Reakcija saigrača i vlasnika kluba


Nakon ovog poteza, usledila je urnebesna reakcija Dončića, ali i milijardera Marka Kjubana, koji je deo vlasništva Dalasa. Kjuban je poznat po svojoj strastvenoj podršci timu, a ovakve neformalne interakcije sa igračima samo pokazuju koliko je bliska atmosfera u klubu. Čak ni centar Maksi Kleber nije mogao da zadrži osmeh na licu, dok Džouns nije zamerio Dončiću zbog ove simpatične reakcije.

Dončićeva sjajna partija na terenu

Slovenac je na ovom meču briljirao, postigavši 28 poena, uz 11 skokova i šest asistencija. Njegova igra je bila ključna za ubedljivu pobedu Dalasa nad Kingsima, a sposobnost da pored "sprdanja" van terena dominira i na njemu definitivno ga svrstava među najbolje igrače današnjice. Njegova harizma i sportski duh doprinose pozitivnoj atmosferi u timu i svakako su deo uspeha Dalasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading