POVUKAO SE IZ REPREZENTACIJE, PA NESTAO! Nedović POGASIO društvene mreže!

Autor:

Sport

26.03.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio je da se pritaji.

POVUKAO SE IZ REPREZENTACIJE, PA NESTAO! Nedović POGASIO društvene mreže!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović je prošle godine doneo odluku da istupi iz reprezentacije tokom priprema za Svetsko prvenstvo i samim tim ne putuje sa ekipom na Filipine. Takva odluka naišla je na pomešane reakcije, a jutros smo dobili i nastavak, odnosno epilog cele priče - njegovo telo ne može više da izdrži tu količinu napora i samim tim je doneo odluku da ga više ne gledamo u dresu "orlova".

- Završio sam sa reprezentacijom prošlog leta tokom priprema za Svetsko prvenstvo. Moje telo više nije moglo da izdrži dodatni napor, jer mi je potrebno sve više vremena za regeneraciju. Godine se ne smanjuju već samo povećavaju, kao što su klupske sezone sve duže, jedva se čeka odmor. Ako ću deo tog perioda da posvetim nacionalnom timu, dođe trenutak kada više ne možete. A ja sam plus tada dobio ćerkicu Taliju. Postao sam praktično ‘raspolućen’, nisam više mogao. Dolaze mlađi… - objasnio je svoju odluku za "Sport Klub" nekadašnji reprezentativni bek. 

Republika

Foto: Instagram/neda1624

Poruka na Nedovićevom Instagram profilu

U poslednje vreme Nedović igra u promenljivom ritmu u Crvenoj zvezdi. Odigrao je fenomenalan meč protiv Virtusa ubacivši 25 poena i predvodivši svoju ekipu do trijumfa, ali je pre toga imao malo problema da pronađe pravu formu, što je naišlo na negodovanje nekih zvezdaša. Pogotovo su pomešane bile reakcije na ovu najnoviju Nemanjinu odluku, što je izgleda rezultiralo time da ugasi društvene mreže. Naime, njegovog naloga nema ni na Instagramu, ni na Tviteru, a da li su razlog tome određeni komentari na račun njegove odluke ili igre, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading