SFEROPULOS BESAN KAO ZVER POSLE PORAZA: "Pa, 48 poena smo primili u drugom poluvremenu"!

Autor:

Sport

25.03.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dopala igra kluba sa Malog Kalemegdana grčkom strategu.

SFEROPULOS BESAN KAO ZVER POSLE PORAZA: "Pa, 48 poena smo primili u drugom poluvremenu"!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde šokirala je Mega neverovatnim preokretom u poslednjoj četvrtini. Momci u roze dresovima trijumfovali su  rezultatom 89:83 u Areni i tako onemogućili klubu sa Malog Kalemegdana da već u 24. kolu AdmiralBet ABA lige osigura sebi vodeću poziciju pred plej-of. 

Posle utakmice, za medije je govorio trener domaćih, Janis Sferopulos, vidno iznerviran porazom. 

- Hteo bih da čestitam ekipi Mege na pobedi, igrala je bolje od nas i zasluženo trijumfovala. Mi smo počeli da igramo bez imalo koncentracije, bez energije i inteziteta. Od druge deonice smo počeli da se vraćamo u meč, u trećoj smo počeli dobro, ali ne i završili, a onda... U četvrtoj nismo imali dobra rešenja u napadu. Bili smo spori u ofanzivi, ali i u defanzivi. Mislim da, kako je utakmica odmicala, bilo je očigledno da su se oni (gosti) snažnije borili od nas - istakao je Sferopulos. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Upitan da pojasni veliki pad u poslednja dva i po minuta, Zvezdin strateg nije štedeo kritike:

- Ne radi se tu o poslednja dva, ili dva i po minuta, mi celu četvrtu četvrtinu nismo igrali dobro. Pa, 48 poena smo primili u drugom poluvremenu! Ne igramo odbranu, ne skačemo, uzimaju nam loptu iz ruke. Uz to, u napadu smo spori, uvek nam kasni ono dodatno dodavanje i, na sve to, mislim da šutevi koje smo upućivali nisu bili najbolja rešenja u tim situacijama - rekao je Grk.

Za kraj, govorio je o izostalom Džavonteu Smartu. 

- Smart nije povređen. Moja je odluka da bude van tima, hteo sam da pružim minutažu drugim igračima. Što se ostalih tiče, Laziću treba vreme da se vrati u ritam, Topić je počeo da vežba individualno, Tompkins takođe. Oni još ne rade sa ostatkom ekipe - zaključio je grčki stručnjak - dovršio je Sferopulos. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading