ZVEZDA SE VOLI ČAK I U DUBAIJU! Sin Đorđa Đokovića OBELEŽIO finale Evrolige! Delije su bile oduševljene ovim DETALJEM! (FOTO)

Autor:

Sport

25.03.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednički pehar pripao je nemačkoj ekipi.

ZVEZDA SE VOLI ČAK I U DUBAIJU! Sin Đorđa Đokovića OBELEŽIO finale Evrolige! Delije su bile oduševljene ovim DETALJEM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Đorđe Đoković

Košarkaši Ulma osvojili su pehar juniorske Evrolige, pošto su u uzbudljivom finalu savladali litvanski Žalgiris rezultatom 89:84.

Finalna utakmica NGT takmičenja, održana je u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata, Dubaiju, koji će od naredne sezone i zvanično biti učesnik AdmiralBet ABA lige.

Klub u kome dužnost potpredsednika i direktora obavlja Đorđe Đoković, najmlađi brat prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, imao je priliku da ugosti najtalentovanije košarkaše sa Starog kontinenta.

Foto: printscreen/instagram

 

Ipak, finalni okršaj ostao je u senci Aleksandra Đokovića, Đorđetovog sina, koji je nedavno napunio godinu dana.

Đoković junior sada već ne krije navijačku pripadnost, pošto je na utakmicu između Ulma i Žalgirisa došao obučen u crveno-belim bojama.

Foto: printscreen/instagram

 

Ono što je posebno upalo mnogima u oči, jeste činjenica da su njegove čarapice bile sa grbom Crvene zvezde, što je posebno oduševilo mnoge fanove Saške i Đorđa na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/instagram

čarapice Aleksandra Đokovića

Podsetimo, najbolji teniser u istoriji Novak Đoković neretko je gost na utakmicama kluba s Malog Kalemegdana, dok je njegov naslednik Stefan izabrao suprotni tabor i navija za Partizan.

Rekorder po broju Grend slem titula je propustio tekući turnir u Majamiju, kako bi se što bolje spremio za sezonu na šljaci, pa je povratak najavio na Mastersu u Monte Karlu, gde je dva puta podizao pehar u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading