ZVEZDA I PARTIZAN I DALJE ČEKAJU RIVALA IZ DUBAIJA! Posao STOPIRAN! Zapelo je oko - PARA!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ali, nije samo to...

ZVEZDA I PARTIZAN I DALJE ČEKAJU RIVALA IZ DUBAIJA! Posao STOPIRAN! Zapelo je oko - PARA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

AmiralBet ABA liga je odlučila da odloži ulazak Dubaija u takmičenje, a razlog za ovu odluku je taj što klub nije ispunio sve uslove za učešće u ligi. Dubai je trebalo da se takmiči u AdmiralBet ABA ligi, ali će sada morati da sačeka da ispuni sve neophodne zahteve.

Jedan od glavnih razloga za odloženi ulazak Dubaija u regionalnu ligu jesu problemi sa infrastrukturom i finansijama. Klub nije uspeo da ispuni standarde koji su neophodni za učešće u ovom takmičenju, a imao je i finansijske poteškoće koje su uticale na odluku da se odloži ulazak u ligu.

Još jedan bitan faktor koji je uticao na odluku AdmiralBet ABA lige jeste i izostanak potrebnih garancija od strane Dubaija. Klub nije mogao da pruži dovoljne garancije da će ispuniti sve uslove takmičenja i da će moći da funkcioniše na adekvatan način unutar lige.

Iz regionalnog takmičenja su izneli jasne stavove povodom ove odluke, ističući da je važno da svi klubovi ispunjavaju neophodne uslove za učešće u njemu. Sa druge strane, klub iz Dubaija još uvek nema zvanične izjave povodom odloženog ulaska u ligu, ali se očekuje da će preduzeti korake kako bi ispravio nedostatke i eventualno se pripremio za učešće u narednoj sezoni.

Odloženi ulazak Dubaija u AdmiralBet ABA ligu i društvo Crvene zvezde, Partizana i ostalih srpskih klubova predstavlja ogroman izazov kako za sam klub, tako i za ligu u celini. Važno je da se klubovi striktno pridržavaju svih uslova takmičenja kako bi se očuvala kvalitetna i fer konkurencija unutar lige. Dubai će morati da preduzme konkretne korake i ispravi nedostatke kako bi u budućnosti mogao da se pridruži ostalim klubovima u najjačem košarkaškom takmičenju u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading