PARTIZAN BEZ VRLO VAŽNE KARIKE NA GOSTOVANJU TRADICIONALNO TEŠKOM RIVALU: Studentski centar hoće da "POTKAČI" crno-bele!

Autor:

Sport

24.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine smo gledali zanimljive međusobne duele između dva tima.

PARTIZAN BEZ VRLO VAŽNE KARIKE NA GOSTOVANJU TRADICIONALNO TEŠKOM RIVALU: Studentski centar hoće da "POTKAČI" crno-bele!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se pripremaju za važan meč od 17 časova u Podgorici protiv ekipe Studentskog centra koja je i te kako umela da ih namuči prošle godine. Nakon poraza od Reala u Evroligi, ekipu Željka Obradovića očekuje izazovno gostovanje u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige.

Iskusni trener crno-belih odlučio je da za današnji meč odmori Aleksu Avramovića i istakao da se ritam utakmica nastavlja, te da je sada fokus na regionalnoj ligi.

Ritam utakmica se nastavlja, na redu je AdmiralBet ABA liga. Menjamo čip kao i uvek, uz maksimalno poštovanje prema Studentskom centru. O njima se sve zna, u pitanju je ekipa koja zaista igra veoma dobro, napravili su podvig osvajanjem Kupa Crne Gore i zaslužuju maksimalno poštovanje - kazao je Obradović.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Danilo Anđušić

Podsetimo, ukoliko crno-beli pobede, izjednačiće se na tabeli sa ekipom Budućnosti i imaće priliku da u međusobnom duelu koji ih očekuje uskoro ipak "izboksuju" drugu poziciju u Jadranskoj ligi.

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić, istakao je važnost utakmice, posebno u kontekstu borbe za drugo mesto s obzirom na prethodni poraz Budućnosti. 

Jako važna utakmica za nas, pogotovo u borbi za drugo mesto s obzirom da je Budućnost izgubila prethodnu utakmicu. To nam je cilj, ne smemo da ih potcenimo, znamo koliko nam je teško bilo i ove sezone tamo na početku kada smo igrali Superkup, i prošle sezone, tako da moramo maksimalno da pristupimo meču da bi pobedili - naglasio je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading