GROBARI U EKSTAZI: Ostoja Mijailović POTVRDIO! Željko Obradović OSTAJE u Partizanu!

Autor:

Sport

20.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepša moguća vest za navijače crno-belih.

GROBARI U EKSTAZI: Ostoja Mijailović POTVRDIO! Željko Obradović OSTAJE u Partizanu!

Foto: Starsport

Puno je bilo spekulacija oko novog ugovora za Željka Obradovića u Partizanu, ali će on uskoro biti potpisan.

Naime, Obradoviću trogodišnja saradnja sa crno-belima ističe ovog leta, a kako je prenela stranica odlično upućena u dešavanja u crno-belom taboru PBG news, Ostoja Mijailović je potvrdio da su pregovori između Žoca i Partizana u završnoj fazi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Košarkaše Partizana očekuje žestoka borba za plasman u plej-in Evrolige, trenutno se nalaze na 10. mestu elitnog takmičenja uz skor 14-16, a do kraja regularnog dela je ostalo da se odigra još četiri meča.

Partizan će biti domaćin u tri od te četiri utakmice, a prva sledeća je i najveći izazov, sutra od 20.30 u Štark arenu stiže aktuelni šampion Evrope Real Madrid.

Trener crno-belih Željko Obradović obratio se novinarima pred utakmicu, a kako kaže između njegovog tima i Madriđana nema nepoznanica.

Šta pričati o Realu? Prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan sastav, izvanredno vođeni, treba da odigramo perfektnu utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat, a on nam je i te kako potreban zbog želja koje još imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo. Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, imaju i oni probleme, neki igrači nisu tu, ali u tom sastavu ko god da nije tu neko će to nadomestiti i to je to - rekao je Obradović.

Zatim je istakao šta je neophodno da „parni valjak“ uradi.

Treba da vodimo računa o sebi, da se pripremimo i da radimo ono slično što smo radili protiv Baskonije u velikom delu utakmice – igrali smo poprilično dobru odbranu i to je bio ključ. Da igramo odbranu na istom nivou i da ne budemo brzopleti u napadu, već da shvatimo šta su rešenja i šta su najbitnije stvari ako hoćemo da imamo otvorene šuteve - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading