ŽOCA POSLE POBEDE PITALI O NOVOM UGOVORU! Ovo je bio Obradovićev ODGOVOR!

Autor: M. M.

Sport

19.03.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana govorio je nakon Baskonije sa 87:83.

ŽOCA POSLE POBEDE PITALI O NOVOM UGOVORU! Ovo je bio Obradovićev ODGOVOR!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana ostvarili su važnu pobedu u Evroligi savladavši na svom parketu Baskoniju sa 87:83.

Na krilima rasprodate Arene i svojih centara Bruna Kabokla i Frenka Kaminskog, koji su odigrali mečeve sezone, crno-beli su do 14. pobede u sezoni došli boljom igrom tokom celog susreta. Američki centar je meč završio sa 20 poena, Brazilac sa 18, kao i kapiten, s tim što je brazilski centar dodao i 13 skokova. Hauard je sa 26 poena predvodio svoj tim. 

Trener crno-belih Željko Obradović bio je zadovoljan.

- Srećan sam naravno što smo pobedili. Ipak, neke stvari nisu bile dobre. Primali smo lako poene i imali izgubljene lopte. Bilo je i dobrih stvari, poslednji napad je bio korektan, sreća je sada bila na našoj strani - rekao je Žoc.

Republika

Foto: Starsport

 

Inače, Željko Obradović je produžio ugovor sa KK Partizan. To je otkriveno na večeranjoj utakmici protiv Baskonije. Naime, popularni Žoc je gestikulirao prema navijačima da je produžio saradnju s klubom. To je izazvalo oduševljenje krcate Arene, ali i ostalih kojima je crno-bela boja u srcu.

- Jel treba nekome da se objašnjava, ja nemam šta da objašnjavam, ja sam ovde najsrećniji čovek, prošao sam mnogo toga kao trener, od Huventuda, Reala, Treviza, Benetona, Panatinaikosa, Fenerbahčea... Svuda smo imali sjajan ambijent, ali ova odanost i ova publika, to nema nigde, uvek ću da im se zahvaljujem, ali uvek ću ponavljati jednu stvar da treba da budemo šampioni i u ponašanju, to je moja želja od prvog dana, treba da napravimo sjajan ambijent, ali bez vređanja bilo koga - nastavio je Žoc i dodao:

- Naši navijači nam daju vetar u leđa, gde god smo igrali na strani, dolaze iz cele Evrope, dolaze iz Italije. Da li postoji nešto važno, ili da napravimo nove generacije navijača Partizana. Mene posle svake utakmice čeka 200-300 mališana sa roditeljima. Ima li veća radost od toga? Što se mene tiče sve ću uraditi da ostanem u Partizanu, nije ovde sve idealno, gde ima da je idealno, svi težimo nekom najidealnijem životu, El Dorado, nisam siguran da El Dorado postoji. Nadam se da ćemo svi naći put, da ćemo nastaviti ovu priču u Evroligi, mislim da dobro predstavljamo Srbiju, treba videti koliko ljudi dolazi sa strane da gledaju Partizan, koliko se noćenja obavi, koliko su puni restorani, ko ima koristi od toga, nije samo Partizan - istakao je Obradović.

Obradović je 25. juna 2021. godine potpisao trogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom, a vratio se u svoj bivši klub nakon 28 godina. Sa Partizanom je u sezoni 2022/23. osvojio AdmiralBet ABA ligu, dok je najveći klupski uspeh postigao 1992. godine u Istanbulu kada je "parni valjak" postao prvak Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading