SAMO SAT I PO PRE POČETKA MEČA! Partizan se HITNO oglasio! Grobare će OVO ODUŠEVITI!

Autor:

Sport

19.03.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Baskoniju u presudnoj utakmici za plasman u plej-in.

SAMO SAT I PO PRE POČETKA MEČA! Partizan se HITNO oglasio! Grobare će OVO ODUŠEVITI!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan saopštio je da više nema ulaznica za večerašnji meč sa Baskonijom u "Štark areni" koji se igra u okviru 30. kola Evrolige.

Utakmica je u danima iza nas izazivala veliko interesovanje zbog uloga koji nosi budući da je timu iz Humske neophodna pobeda kako bi ostali u trci za plej-in elitnog ranga.

Ekipa Željka Obradovića ne igra u dobroj formi u elitnom evropskom takmičenju, pa je ovo prilika da, uprkos izostanku jednog od najvažnijih igrača Zeka Ledeja, krenu u pozitivan niz rezultata.

 

 

Navijači su to prepoznali i preko 20.000. duša bodriće Partizan protiv Baskonije. Utakmica počinje u 20.30 časova.

- Partizan ima "Arenu" u kojoj navijači čine nešto posebno i vrlo je teško igrati. Može biti i vrlo teško, ali i vrlo lepo jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu. Problem sa mnogim timovima je što su oni impresionirani kada dođu tamo i pomalo se izgube. Partizan počinje vrlo dobro tamo, sa euforijom, agresivnošću, krađom lopti, brzo igraju. Imaju dobar pokretač. Navijači su ti koji ih guraju i daju im snagu da igraju bolje. Moji igrači moraju da znaju da su ta publika i atmosfera takođe nešto što može i nama da da snagu. Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni. To je ključ ove utakmice - rekao je Duško Ivanović, bivši trener Crvene zvezde, koji sada sedi na klupi tima iz Vitorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading