POGLEDAJTE SAMO ŠTA RADI OVAJ VOZAČ NA KARABURMI! Novi snimak bahate vožnje sve prenerazio! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.03.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vožnja u suprotnom smeru na Karaburmi, posebno u blizini tržnog centra, postala je česta pojava što je za veliku brigu.

POGLEDAJTE SAMO ŠTA RADI OVAJ VOZAČ NA KARABURMI! Novi snimak bahate vožnje sve prenerazio! (VIDEO)

Foto: instagram.com/serbialive_beograd

Danas je ponovo zabeležen još jedan primer bahate i nesavesne vožnje na Karaburmi, gde je vozač bez imalo savesti vozio u kontra smeru, ugrožavajući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. Ova praksa, nažalost, postaje sve češća pojava na ovoj lokaciji, što izaziva opravdanu zabrinutost građana.
 

 

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "serbialivebeograd", jasno se vidi kako vozač opušteno vozi u kontra smeru, kao da nije svestan da se nalazi u pogrešnoj traci. Ovaj video je izazvao lavinu negativnih komentara, a zabrinuti i besni građani ističu da bi vozaču trebalo oduzeti dozvolu.

Vožnja u suprotnom smeru na Karaburmi, posebno u blizini tržnog centra, postala je česta pojava što je za veliku brigu. Građani su sve više u strahu od ovakvih nepromišljenih postupaka koji ozbiljno ugrožavaju njihovu bezbednost u saobraćaju.

Ovim incidentom je još jednom skrenuta pažnja na hitnu potrebu za rigoroznijim merama nadzora i kažnjavanja bahatih vozača koji ne poštuju osnovna pravila saobraćaja i ugrožavaju živote drugih učesnika u saobraćaju.


Reakcije građana na ovaj incident su bile burne. Mnogi su izrazili svoju zabrinutost i bes zbog neodgovorne vožnje, ističući da ovakvo ponašanje ne sme proći nekažnjeno. Pozivi za oduzimanje vozačke dozvole ne prestaju da se pojavljuju na društvenim mrežama, dok se istovremeno postavlja pitanje efikasnosti nadležnih organa.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading