OBRADOVIĆ NE RAČUNA NI NA NJEGA! Partizan bez dva Amerikanaca napada Baskoniju!

Autor:

Sport

19.03.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli moraju da pobede španskog predstavnika.

OBRADOVIĆ NE RAČUNA NI NA NJEGA! Partizan bez dva Amerikanaca napada Baskoniju!

Foto: Starsport

Uoči 30. kola regularnog dela Evrolige, košarkaši Partizana dočekuju ekipu Baskonije u rasprodatoj Areni od 20 časova.

Trener crno-belih, legendarni Željko Obradović, doneo je odluku da za ovaj meč "precrta" Džejlena Smita, poslednje pojačanje u tekućoj sezoni.

Osim njega, u ekipi neće biti još jednog Amerikanca - Zeka Ledeja, koji je otputovao u SAD zbog porodične tragedije.

Odluka trenera Obradovića da precerta Džejlena Smita za meč sa Baskonijom izazvala je različite reakcije među navijačima. On je nedavno stigao u Partizan i očekivalo se da će imati značajnu ulogu u timu, međutim, sve je češće van rotacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

- Naredne tri utakmice igraćemo kod nas, nema putovanja i to je dobra stvar. Znamo koliko su nam utakmice važne, još uvek imamo šanse da budemo među deset ekipa. Pokušaćemo s iskustvom iz prve utakmice koje imamo protiv njih da se pripremimo. Znamo da je to tim koji šutira izvanredno za tri poena, sem jednog igrača na poziciji pet, svi ostali su sposobni da šutiraju za tri. Da ne pričamo o Hauardu koji je na jednoj utakmici protiv Barselone šutirao 22 puta za tri poena, sam jedan igrač. Prosek uzetih šuteva Baskonije za tri je preko 30, ponekad ide i preko 40. Ključ utakmice je da ne ubacuju u velikim procentima šuteve za tri poena i da sprečimo ofanzivni skok njihovih visokih igrača koji su izuzetno agresivni - rekao je trener Partizana pred večerašnji meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading