HRVATSKI STRUČNJAK RASPRŠIO SNOVE PARTIZANA! "Neće im se OSTVARITI ŽELJA"!

Autor:

Sport

18.03.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne veruje iskusni strateg da će liga odobriti zahteve.

HRVATSKI STRUČNJAK RASPRŠIO SNOVE PARTIZANA! "Neće im se OSTVARITI ŽELJA"!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je krajem februara navodno poslao dopis AdmiralBet ABA ligi u kom je tražio da mu srpske sudije ne sude u plej-ofu regionalnog takmičenja.

Zahtev glasi: Jedna od tačaka dnevnog reda na Skupštini treba da bude ta da sudije u doigravanju budu birane po nacionalnom ključu i da srpskim klubovima ne treba da sude Srbi, hrvatskim Hrvati i tako dalje. 

Ipah, hrvatski stručnjak Aco Petrović ne veruje da će AdmiralBet ABA liga ostvariti želje Partizanu.

- Iščitavajući Dožajevu delegaciju za tu utakmicu, gde domaćin igra najvažniju utakmicu, a sude joj Slovenci Pukl i Boltauzer. Iščitavam da nema ništa od želje Partizana da mu u nastavku sezone ne sude srpski arbitri - napisao je Petrović na svom vrlo aktivnom "X" nalogu, povodom odluke da na meču Splita i Krke sude slovenački arbitri. 

Foto: Starsport

Aco Petrović

Sigurno je da nas očekuje dugačka i naporna rapsrava između večitih kakav god da bude ishod plej-ofa. Iako su sve oči uprte u rukovodeće kadrove šampionata Jadrana, pitanje je koliko će liga moći da izdrži pritiske sa obe strane, te da ne usliši molitve i jednima i drugima. 

Videli smo nedavno hajku oko delegiranja sudija na fudbalskom večitom derbiju, kada je najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, praktično odstranjen na molbu Zvezde, dok su još neki arbitri izuzeti iz odlučivanja zbog Partizanovih zahteva. 

Slično se ponavlja sada u košarci, a sudeće prema ishodu okršaja na Marakani, šta god čelnici AdmiralBet ABA lige odlučili, na kraju niko neće biti zadovoljan konačnim ishodom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading