HRVAT BRANI SRBE! Petrović IZNEO STAV o Dubaiju u AdmiralBet ABA ligi!

Autor:

Sport

17.03.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sviđa se legendarnom treneru neizvesnost.

HRVAT BRANI SRBE! Petrović IZNEO STAV o Dubaiju u AdmiralBet ABA ligi!

Foto: Starsport

Aco Petrović

Očekivanja košarkaškog regiona su visoka pred odluku o eventualnom dolasku Dubaija u regionalnu AdmiralBet ABA ligu. Skupština zakazana za utorak trebalo bi da ozvaniči ili poništi ovaj potez, ali i da rasvetli mnoge druge nejasnoće vezane za sistem takmičenja u narednoj sezoni.

Jedna od ključnih tačaka oko koje se trenutno vodi rasprava jeste broj klubova koji će učestvovati u ligi.

Pitanje da li će ostati nacionalni ključ takođe je predmet spekulacija, a prema nekim informacijama, postoji mogućnost da bude ukinut.

Ova neizvesnost otvara prostor za spekulacije o potencijalnom ulasku još dva kluba iz Srbije, među kojima se ističu Vojvodina, Spartak i Zlatibor.


Uz sve ovo, legendarni košarkaški trener Aco Petrović apelovao je na AdmiralBet ABA ligu da što pre donese odluke, naglašavajući značaj pravovremenog definisanja pravila takmičenja.

Njegova poruka na društvenoj mreži "X" jasno ističe potrebu da klubovi iz ABA 2 lige, kao i investitori koji su uložili značajna sredstva, budu što pre informisani o budućim planovima lige.

 

 


Očekuje se da će odluka Skupštine AdmiralBet ABA lige u utorak doneti jasnoću u pogledu ovih pitanja, te da će konačno biti otklonjene nedoumice koje trenutno okružuju budućnost regionalnog košarkaškog takmičenja.

 

 

Svi akteri, kako klubovi, tako i navijači, s nestrpljenjem iščekuju ishod ove važne sednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading