CRVENO-BELI ZAVRŠILI JOŠ JEDAN UGOVOR! I pored problema sa POVREDAMA, dobija MILION!

Autor:

Sport

15.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za evroligaški sastav.

CRVENO-BELI ZAVRŠILI JOŠ JEDAN UGOVOR! I pored problema sa POVREDAMA, dobija MILION!

Foto: Starsport

Košarkaš Olimpijakosa Mustafa Fal, produžiće ugovor sa grčkim klubom na još tri sezone. 

Kako navodi grčka Gazeta, crveno-beli iz Pireja dogovorili su se o produžetku saradnje do leta 2027. godine. Još nije zvanično, ali biće vrlo skoro.

Republika

Foto: Starsport

Mustafa Fal

Iako je francuski centar ove sezone imao probleme sa povredam, upravio atinskih crveno-belih to ne predstavlja nikakav problem da ponudi igraču senegalskog porekla višegodišnju saradnju. 

Podsetimo, u januaru je Fal doživeo povredu kolena koja ga je odstranila sa terena skoro tri nedelje. Za igrača njegove visine (218 centimetara), problemi sa nogama su učestali, ali izgleda da je francuski reprezentativac zavredeo sradnju, možda i poslednju u karijeri s obzirom da ima 32 godine. 

Mustafa ove sezone ima veoma solidne brojke. U Evroligi za 22 minuta na parketu ubacuje 7.5 poena, i hvata 4.5 skokova po meču. Takođe, ističe se svojim defanzivnim sposobnostima, te u proseku lupa 1.2 blokade. 

Pre Olimpijakosa, Fal je nastupao za klubove poput Šalona, Lokomotive iz Kubanja, Monaka i Turk Telekoma. Potom 2021. godine prelazi iz francuskog Asvela u Pirej, i od tada nosi crveno-beli dres sa velikim uspehom. Poršle godine je igrao Fajnal-for sa grčkim timom, a titula mu je izmakla u poslednjoj sekundi, košem neverovatnog Serhija Ljulja. 

Ipak, ove godine, Oli je na dobrom putu da se još jednom nađe na završnom turniru. Trenutno je peta ekipa Evrolige sa skorom 18-11. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading