ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Trinkijeri OTKRIO ko će OSVOJITI Evroligu! Ne, nije Partizan!

Autor:

Sport

29.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak iznenadio izborom.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Trinkijeri OTKRIO ko će OSVOJITI Evroligu! Ne, nije Partizan!

Foto: Starsport

Italijanski košarkaški stručnjak i trener Žalgirisa, Andrea Trinkijeri, izneo je zanimljivo mišljenje o tome ko će osvojiti Evroligu.

Pre meča svog tima protiv Olimpijakosa, nekadašnji strateg Partizana je istakao da veliko poštovanje gaji prema ekipi iz Pireja, te da veruje da će upravo oni biti osvajači prestižnog takmičenja.

- Moje poštovanje za Olimpijakos je ogromno. To znači da su oni veoma dobri. Ako me pitate ko će da osvoji Evroligu, ja onda verujem u karmu. Ono što se desilo prošle sezone je bilo bolno za njih, ali su oni ti na koje tipujem da će biti osvajači Evrolige - izjavio je Trinkijeri.

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas, trener Olimpijakosa

Pored svog mišljenja o Olimpijakosu, Trinkijeri je istakao da smatra Real Madrid najboljim timom ove sezone, ali je istovremeno naglasio da odbrana titule u Evroligi nije nimalo laka misija.

Litvanski šampion je trenutno na 13. mestu evroligaške tabele sa skorom od 11 pobeda i 15 poraza, isti bilans imaju Olimpija Milano, Efes iz Istanbula i minhenski Bajern, dok je Partizan nešto u povoljnijem položaju sa trijumfom više i skorom 12-14.

Podsetimo, izabranici Željka Obradovića za sat vremena igraju protiv Efesa u Areni, u okviru 27. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading