ŠOK ZA GROBARE! Partizan ostao BEZ važnog KOŠARKAŠA! Posle Tristana, još jedan crno-beli "PREPLIVAO PREKO BARE"!

Autor:

Sport

15.03.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive odluke kluba u krucijalnom delu sezone.

ŠOK ZA GROBARE! Partizan ostao BEZ važnog KOŠARKAŠA! Posle Tristana, još jedan crno-beli "PREPLIVAO PREKO BARE"!

Foto: Starsport

KK Partizan

Poznato je da Tristan Vukčević više nije košarkaš Partizana, te da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vašington Vizardsima. Ipak, sada stižu vesti da je još jedan Željkov izabranik rešio da "prepliva" do Amerike. 

U pitanju je Zek Ledej. 

Krilni centar Partizana se neže vraćati sa timom za Beograd, posle poraza u Barseloni, već će se direktno zaputiti kući. Naravno, ovaj potez je u dogovoru sa Obradovićem i upravom, jer su u pitanju porodična pitanja. 

Čim nekadašnji košarkaš Olimpijakosa sortira sve zbog čega je u problemu, vratiće se u Arenu, kako bi svojim saigračima pomogao do kraja sezone. 

O ovome je Partizan obavestio svoje fanove preko društvenih mreža.

 

 

- Zek Ledej dobio dozvolu da otputuje za Ameriku! Nakon večerašnje utakmice protiv Barselone, krilni centar crno-belih, Zek Ledej je iz porodičnih razloga otputovao za Ameriku. Zek je na put krenuo uz prethodnu dozvolu Kluba da nakon večerašnjeg meča iz Barselone produži ka svojoj domovini. Porodici Ledej i Zeku, KK Partizan želi sve najbolje - stoji u objavi na profilu kluba. 

Partizan je, podsetimo, protiv Barselone doživeo težak poraz, ali je i dalje na granici TOP 10 zbog kiksa Valensije. A sam Ledej je imao 16 poena i šest skokova. 

Amerikanac koji nastupa za azerbejdžansku reprezentaciju je već nekoliko godina zaredom udarna igla crno-belih. Po običaju provodi najviše vremena na terenu, a konkretno ove sezone za 30 minuta na parketu ubacuje 10 poena i hvata četiri skoka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading