DARKO MILIČIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE USPEO U NBA LIGI: Za sve je kriv njegov otac i MOTORNA TESTERA!

Autor:

Sport

13.03.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ispovest nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

DARKO MILIČIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE USPEO U NBA LIGI: Za sve je kriv njegov otac i MOTORNA TESTERA!

Foto: Starsport, Shutterstock

Bio je drugi pik na najjačem NBA draftu u istoriji, ostavio je iza sebe imena poput Karmela Entonija, Dvejna Vejda, Krisa Boša, a u leđa je gledao samo Lebronu Džejmsu. Predviđana mu je karijera bolja nego što je sada ima Nikola Jokić, ali jednostavno nije bilo suđeno.

Darko Miličić je ipak ostavio dubok trag u srpskoj košarci, ali je u NBA ligi mogao mnogo,mnogo više.

Darko je u rvoj sezoni osvojio prsten sa Detroit Pistonsima, ali je njegova karijera "preko bare" ipak bila ispod očekivanja.

Darko je gostovao u podkastu "Jao Mile", a otkrio je nepoznate detalje boravka u Americi.

Ovog puta, pričao je kako mu je otac nesvesno odmogao tokom boravka u SAD.

- Kad je Džo Dumars ono došao i i rekao "Je l ti tata priča engleski?", rekao sam "Ne priča". "Hajde prevodi mu". Ja mu prevodim 20 minuta, ovaj (Dumars) priča 20 minuta. Kaže Mićko na kraju "Okej". Šta okej brate... "Sve ja njega razumem, samo ne znam da odgovorim". Daj bre čoveče, reci mi šta čoveku da kažem, šta okej... Nikad on (otac) nije hteo da prizna da ne zna engleski. Govorio je "Znam ja sve, ja razumem al' ne mogu nikako da uđem u komunikaciju"... Šta znaš brate, jesi lud... - rekao je Miličić pa nastavio o ocu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

-Možda bih i proigrao da me ćale nije vukao u "Home Depot" na svaka dva dana, da gleda motorke, brate. On dođe, dosadno mu je, sedi i samo škrguće zubima "Šta vi radite u ovoj Americi, ovo je ovde propast, ovo je dosada. Vodi me u Home Depot da vidim tamo šta ima". I onda gledamo motorke, brale moj... "Vidi ovog materijala, vidi ovih", i onda mi brate po tri, četiri sata gledamo, umesto da odmaram, ja sa njim po Home Depotu šetam - rekao je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading