IMALE BALONE, A SAD VADE SILIKONE! Ove pevačice su išle pod nož jer su htele opet da imaju manje, ili prirodne grudi! (FOTO)

Autor: D. L. - M. G.

Zabava

13.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlozi za ovu odluku su uglavnom zdravstvene prirode, ali i zbog trenda koji je u poslednje vreme naklonjen povratku na prirodan izgled.

IMALE BALONE, A SAD VADE SILIKONE! Ove pevačice su išle pod nož jer su htele opet da imaju manje, ili prirodne grudi! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Estock, Ataimages

Iako je pre samo nekoliko godina bilo popularno stavljati implantate u grudi, sve veći broj poznatih pevačica i starleta se odlučuje da izvadi silikone i vrati prirodnom izgledu. Pitanje je da li je reč o trendu nešto prirodnijeg izgleda koji će potrajati ili se samo radi o trenutnim željama naših estradnih ličnosti.

U svakom slučaju, razlozi za ovu odluku su različiti - neke od njih vade silikone jer su nezadovoljne rezultatima, dok druge imaju problema s bolovima u kičmi ili neke druge zdravstvene komplikacije, mada je i onih koje smatraju da je to demode.

Iva Grgurić: Tek sam počela, biću skroz prirodna!


Poslednja koja je izvadila silikone iz grudi i koja se trenutno oporavlja posle operacije je starleta Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", koja je prvobitno imala spojene grudi, pa se predomislila i hirurški ih razdvojila. Zahvati ove vrste za Ivu su postali rutina, a kako je i sama nagovestila, tek je počela s vađenjem silikona, a odluku je donela samostalno jer smatra da je preterala.

Foto: Instagram.com/iva_grguric_official, ATAImages

Iva Grgurić

 

- Osećala sam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala, uvek je to u prvom planu. Ovo je tek početak, rešiću se svih silikona - izjavila je Grgurićeva.

Tamara Đurić: Silikoni su demode!


Starleta Tamara Đurić promenila je lični opis kad je izvadila silikone, pa je sve začudila prirodnim izgledom, mada su pratioci oduševljeni potezom da se vrati na staro. Starleta je odluku o vađenju silikona donela jer smatra da su postali demode.

Foto: ATAImages

Tamara Đurić

 


- To mi je demode, ne sviđa mi se da imam silikone. Lepše su mi prirodne grudi naspram ovako velike zadnjice - rekla je Tamara.


Stoja: Implanti su mi napravili veliki problem s kičmom


Među estradnim ličnostima koje su odlučile da izvade silikone je i Stoja Novaković, koja je vratila prirodni izgled zbog zdravstvenih problema. Naime, pevačica je imala probleme s kičmom, zbog čega je morala da se reši implantata.

Foto: ATAImages

Stoja

 


- Izvadila sam silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili haos s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - rekla je Stoja.

Tina Ivanović: Više mi se ne dopada plastika


Pevačica Tina Ivanović je privlačila veliku pažnju atraktivnim izgledom. Zbog toga je i ugradila silikone, a onda je odlučila da ih ukloni jer, kako kaže, dosadila joj je plastika. 

Foto: ATAImages

Tina Ivanović

 


- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine, nikada ne bih ugradila silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada plastika, odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi. Danas sve devojke liče jedna na drugu, užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikone iz usana i da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve ko majmun", e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - ispričala je Tina nedavno.

Ceca: Promena odgovara mom životnom dobu


Svetlana Ceca Ražnatović je dva puta smanjivala grudi, jednom zbog zdravlja, a drugi put zbog izgleda.


- Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu s trendovima, a iskreno govoreći, i s mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila - rekla je Ceca, koja je 2012, nakon prvog remonta silikona, izjavila:

Foto: E-stock

Ceca Ražnatović

 


- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam, pre svega, morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je bilo važno da rešim zdravstveni problem.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading