SASLUŠAN PRVI ČOVEK ABALIGAŠA! Sud doneo NOVU ODLUKU u slučaju Đorđija Pavićevića!

Autor:

Sport

11.03.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja.

SASLUŠAN PRVI ČOVEK ABALIGAŠA! Sud doneo NOVU ODLUKU u slučaju Đorđija Pavićevića!

Foto: Starsport

Đorđije Pavićević

Posle saslušanja poslednjeg predloženog svedoka pred specijalnim tužiocem Vukasom Radonjićem, advokat Zoran Piperović potvrdio je da je odlučeno o ukidanju pritvora predsedniku Košarkaškog kluba Mornar iz Bara, Đorđiju Pavićeviću, kao i ostalim članovima grupe osumnjičene za šverc cigareta.

Piperović je istakao da je pred specijalnim tužiocem Vukasom Radonjićem saslušan poslednji predloženi svedok, nakon čega je i doneto rešenje o ukidanju pritvora Đorđiju Pavićeviću.

Zbog šverca cigareta, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su krajem prošle godine Đođrija Pavićevića, dvoje službenika Uprave prihoda i carina Ivanu Kovačević i Veljka Đuričića i bivšeg zaposlenog u Pavićevićevoj firmi Nikicu Kovačevića.

Foto: Starsport

Mihailo i Đorđije Pavićević

Istraga Specijalnog državnog tužilaštva se nastavlja, predsednik Košarkaškog kluba Mornar iz Bara sada će imati priliku da se posveti svojim obavezama u klubu i da se bori za svoju reputaciju. Podsetimo, njegov brat Mihailo je trener ove ekipe.

Mornar se trenutno nalazi u teškom položaju i nalazi se na pretposlednjoj 13. poziciji AdmiralBet ABA lige, sa bilansom od četiri pobede i čak 18 poraza.

U narednom 23. kolu regionalnog takmičenja, Barani dočekuju Igokeu u petak od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading