OVO MOŽE BITI KRUCIJALNO ZA ŽELJKOV OSTANAK U PARTIZANU! Obradović dobio FANTASTIČNE VESTI!

Autor:

Sport

08.03.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višegodišnja sigurnost mogla bi navesti stručnjaka crno-belih da stavi paraf na novi ugovor.

OVO MOŽE BITI KRUCIJALNO ZA ŽELJKOV OSTANAK U PARTIZANU! Obradović dobio FANTASTIČNE VESTI!

Foto: Starsport

U poslednje vreme se u košarkaškoj sekciji Partizana mnogo više govori o vanterenskim aktivnostima, nego o samim igračima. 

Dosta pompe se diže oko odlaska najboljeg stručnjaka Evrope, Željka Obradovića, a sada su stigle vesti koje bi mogle da promene čitav tok situacije u razvoju. 

Naime, kako prenosi "Basket news", Partizan će na potencijalnom sastanku čelnika u aprilu biti glavna tema u vezi sa dobijanjem višegodišnje licence za Evroligu. 

Prvenstveno, na susretu zvaničnika najelitnijieg evropskog takmičenja će se raspravljati o statusu Dubaija. 

Foto: Starsport

Željko Obradović

Prema sada poznatim navodima, Saudijci bi trebalo prvo da dobiju ekipu u Evrokupu, da bi potom od sezone 2025/26 prešli u ligu najjačih. Ukoliko se ovo ostvari, na istom mestu i u isto vreme govoriće se o "vajld kartama", i mogućim nosiocima istih. 

Potom, navodi se da bi april mogao biti presudan mesec u kome će upravo beogradskim crno-belima biti saopšten status u Evroligi, to jest da li je višegodišnja licenca realna za Partizan. 

Ovo bi moglo biti od presudnog značaja za ostanak Željka Obradovića. Žoc je u više navrata rekao da je njegovo mesto u Areni pred grobarima, ali veoma je bitan položaj kluba. 

Kada bi nekadašnji stručnjak Panatinaikosa znao da mu je obezbeđeno učešće u Evroligi u predstojećim sezonama, a samim tim i budžet, zahtevan od strane čelnika kako bi timovi bili kompetentni, sigurno da bi mu donošenje odluke bilo mnogo jednostavnije. 

Ukoliko do rešenja sa Evropom dođe, Partizanu se smeši najveće pojačanje u istoriji kluba, a to je novi ugovor za Željka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goran

09.03.2024 21:15

Ovi igraci su takvi kakvi su. Zeljko izvlaci iz njih maksimum.