ŠTA JOŠ TREBA DA URADI?! Nikola Jokić upisao PET tripl-dablova, ali NIJE DOBIO NAGRADU!

Autor:

Sport

04.03.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga ima neka svoja čudna rezonovanja...

ŠTA JOŠ TREBA DA URADI?! Nikola Jokić upisao PET tripl-dablova, ali NIJE DOBIO NAGRADU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić je u najkraćem mesecu u godini upisao pet tripl-dabl učinaka, a u februaru su Nagetsi imali osam pobeda.

Jokić je tripl-dablove imao protiv Portlanda (27 poena, 22 skoka, 12 asistencija), Vašingtona (21 poen, 19 skokova, 15 asistencija), ponovo Portlanda (29 poena, 15 skokova, 14 asistencija), Golden Stejt Voriorsa (32 poena, 16 skokova, 16 asistencija) te Sakramento Kingsa (14 poena, 14 skokova, 11 asistencija), ali to nije bilo dovoljno za nagradu najboljeg igrača meseca.

Umesto Nikole, za najboljeg u februaru na Zapadnoj konferenciji izabran je Luka Dončić, koji je takođe imao odličan učinak, ali i manje tripl-dablova(2).

Luka je prosečno beležio 33.4 poena, 9.6 skokova i 10.3 asistencije, a njegov Dalas je pobedio na osam utakmica kao i Nikolin Denver.

 

 

Što se tiče najboljeg igrača na Istoku, to je prva zvezda Boston Seltiksa Džejson Tejtum koji je beležio 27.2 poena, 8.9 skokova i 6.7 asistencija.

Nikolu svakako ne interesuju individualna priznanja, već samo i isključivo rezultat ekipe, a Denveru od ol-star pauze ide fenomenalno.

Tim MAjka Melouna je vezao pet pobeda i ne planira da stane.

Ukoliko nastave u ovom ritmu i ostanu zdravi, NAgetski će svakako biti glavni favorit da podignu šampionski pehar, drugi put u dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading