ČUVENI NOVINAR PROVOCIRA DEJVISA?! Nikola Jokić ga DRŽI U ŠACI!

Autor:

Sport

04.03.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva objava Harisona Vinda.

ČUVENI NOVINAR PROVOCIRA DEJVISA?! Nikola Jokić ga DRŽI U ŠACI!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera pobedili su Lejkerse u Los Anđelesu rezultatom 124:114 u noći između subote i nedelje, a duel je obeležio najbolji igrač Nagetsa.

Srpski centar Nikola Jokić je tada vodio je NBA šampiona do još jednog trijumfa, pošto je završio meč sa dabl-dablom - 35 poena, 10 skokova i sedam asistencija!

Ipak, ono što je ostalo upečatljivo jeste činjenica da Lejkersi, a posebno Entoni Dejvis, jednostavno ne umeju sa Somborcem i Nagetsima. Ovo je primetio i dobro obavešteni novinar blizak Denveru, Harison Vind. 

 

 

Amerikanac je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži "X" podelio dve fotografije Dejvisa. Jedna je iz finala Zapadne konferencije prošle sezone, kada su Nagetsi deklasirali Lejkerse, i prikazano je zatečeno lice Dejvisa, koje govori da ne zna šta više da uradi. Zanimljivo je da mu Jokić na toj slici bdi nad glavom poput utvare. 

Na drugoj, nalazi se slično lice nekadašnjeg igrača Nju Orleans Pelikansa, ovaj put sa ovogodišnje utkamice, pri rezultatu 92:106 za Denver. Dejvis ponovo izgleda nemoćno, a Vind je ostavio fotografije bez opisa ili teksta. 

Ipak, jasno je. Slika govori hiljadu reči, a za ove dve dovoljno je i pet: Jokić drži Dejvisa u šaci!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading