DREZGIĆ PONOVO IZDOMINIRAO: Partizan osvojio treće mesto!

Autor:

Sport

03.03.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se istakao sjajni mladić.

DREZGIĆ PONOVO IZDOMINIRAO: Partizan osvojio treće mesto!

Foto: Đorđe Kostić

Uspeh Partizanovih mladih košarkaša na ANGT turniru Evrolige

Mladi košarkaši Partizana (U19) završili su takmičenje na ANGT turniru Evrolige kao trećeplasirani, nakon što su ostvarili pobedu nad ekipom Next Generation rezultatom 72:81. Ključnu ulogu u ovom trijumfu imao je Savo Drezgić, koji je pružio maestralnu partiju. On je proveo gotovo 35 minuta na terenu i postigao impresivnih 27 poena, uz sjajan učinak od 5/8 za dva poena, 2/8 za tri poena i savršenih 11/11 sa linije za slobodna bacanja. Drezgić je takođe ostvario dabl-dabl učinak, sa 10 defanzivnih skokova, sedam asistencija, jednom ukradenom loptom i tri izgubljene lopte, što mu je donelo indeksnu ocenu od 35 poena.

Dimitrijević i Ićitović takođe sjajni

Republika

Foto: Đorđe Kostić

Partizan - Next Generation


Pored Drezgića, Aleksa Dimitrijević takođe je pružio fenomenalnu partiju, postigavši 21 poen uz impresivan učinak šuta. Jovan Ićitović je takođe bio dvocifreni strelac sa 10 poena, doprinoseći timskoj pobedi svojim sjajnim izdanjem na terenu.

Partizan slomio rivala u poslednjoj četvrtini

Partizan je dominirao poslednjih 10 minuta meča, ubacivši čak 29 poena i time osiguravši treće mesto na turniru, iza Olimpije Milano i Barselone.

Stanojević iz Jokera takođe na terenu


U ekipi Next Generation našao se i mladi košarkaš somborskog Jokera, Aleksa Stanojević, koji je ostvario zapažen učinak od devet poena i pet skokova za 19 minuta provedenih na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading