PODRŠKA PARTIZANU IZ ANTALIJE! Predsednik gledao Žocovu četu kako razbija Efes! NE MARI ŠTO JE USRED TURSKE!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska delegacija slavila pobedu.

PODRŠKA PARTIZANU IZ ANTALIJE! Predsednik gledao Žocovu četu kako razbija Efes! NE MARI ŠTO JE USRED TURSKE!

Foto: Instagram

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, bio je u Turskoj u poseti predsedniku te zemlje Redžipu Tajipu Erdoganu, ali to ga nije sprečilo da isprati pobedu Partizana nad Efesom u 27. kolu Evrolige. Uz premijerku Željku Cvijanović, Dodik je uživao u meču na velikom, filmskom platnu u sali koja je ličila na bioskopsku, zahvaljujući ljubaznim domaćinima.

Premijerka Cvijanović podelila je fotografiju sa ovog događaja na svom Instagram profilu sa natpisom "ljubav prema klubu ne može da prestane". Zaista jeste tako, pošto su usred Turske, odakle je bio Partizanov rival, zdušno bodrili svog predstavnika u Evroligi. Ovaj gest pokazuje njihovu posvećenost i podršku klubu, ali i ljubav prema sportu i takmičenju. 

 

 


"Parni valjak" je postigao sjajnu pobedu nad Efesom, ostvarivši 13. pobedu i izjednačivši se sa Valensijom na desetoj poziciji. Ova pozicija obezbeđuje plasman u plej-in, što predstavlja početnu tačku dalje borbe za poziciju u doigravanju. Partizanov uspeh u prepunoj Beogradskoj areni oduševio je navijače i pokazao snagu i kvalitet tima u ovom takmičenju.

Ovaj događaj je pokazao da političari, poput predsednika Dodika i premijerke Cvijanović, takođe pronalaze vreme za opuštanje i uživanje u sportskim događajima, pružajući podršku omiljenim klubovima i igračima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading