DURANTELA ZAPRETIO PEŠIĆEVIM "ORLOVIMA"! Dobićemo ih SVE sa 50 RAZLIKE!

Autor:

Sport

29.02.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Finiksa samouveren pred Olimpijske igre u Parizu.

DURANTELA ZAPRETIO PEŠIĆEVIM "ORLOVIMA"! Dobićemo ih SVE sa 50 RAZLIKE!

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent i Karmelo Entoni

Kevin Durent, jedan od najboljih košarkaša NBA lige, poslao je jasnu poruku svim reprezentacijama koje će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta.

As Finiksa je izneo ambiciozan cilj novog "drim-tima" da sve ekipe dobiju sa 40-50 razlike, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

U jednom intervjuu, Durent je otkrio da je glavni cilj američkog košarkaškog tima na predstojećem takmičenju u Parizu da pokažu svoju dominaciju i kvalitet, ističući da je uzbuđen zbog mogućnosti osvajanja zlata.

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent

- Biće zanimljivo videti kako će to izgledati, jer će sve najveće zvezde biti tamo. Uzbuđen sam, želim zlato i hoću da ga osvojim. Želim da pošaljemo jasnu poruku svima o našoj dominaciji i o tome kakvi smo igrači, da dobijamo mečeve sa 40-50 razlike. Hoću to - poručio je Durent.

Osim Durenta, na širem spisku nacionalnog tima SAD nalaze se imena poput Lebrona Džejmsa, Stiva Karija, Džoela Embida, Džejsona Tejtuma, što ukazuje na izuzetnu snagu i kvalitet američkog tima.

Durent je izrazio uzbuđenje zbog mogućnosti da igra sa ovim vrhunskim igračima, ističući važnost timskog duha i saradnje.

- Želim i to četvrto zlato. Kada imate Ol-star igrače iz NBA lige u istom timu, ne samo za jedan vikend, nego za celo leto, to je onda najzabavniji deo godine. Putujete širom sveta sa najboljim sportistima - istakao je Durent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading