OBRADOVIĆ SE NAPALIO, ALI UZALUD: Željkova sestra bila je glavni razlog za TO (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

29.02.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala priča stara oko pola veka.

OBRADOVIĆ SE NAPALIO, ALI UZALUD: Željkova sestra bila je glavni razlog za TO (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović već treću godinu zaredom sedi na klupi Partizana, u kom mu je to drugi mandat.

Njegova trenerska karijera traje već više od tri decenije i okićena je mnogim uspesima, ali ovog puta reč nije o tom periodu, već o Željkovim igračkim danima.

Pre nekoliko godina, Obradović je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, gde se prisetio jedne anegdote sa početka svoje igračke karijere, dok je još bio u Čačku, pre okvirno 50-ak godina.

- Ima jedna priča iz vremena kad sam ja bio u osnovnoj školi. Postavio me tadašnji trener Miloš Bohinjac za kapitena, iako sam bio najmlađi. Ja se nešto "napalio", kao da sam tu dobar - započeo je popularni Žoc.

Ipak, postojao je dobar razlog za pomenutog trenera da dodeli traku upravo Željku.

- Međutim, posle nekog određenog vremena shvatim da je on krneuo da se zabavlja sa mojom sestrom. Onda sam shvatio u stvari, mislim kao... - objasnio je Obradović uz osmeh.

Željko je kao igrač u seniorksoj karijeri nastupao samo za Borac iz Čačka i Partizan, a potom je kao trener vodio upravo beogradske crno-bele, pa redom još Huventud, Real Madrid, Beneton Trevizo, Panatinaikos, Fenerbahče i sada ponovo "parni valjak" iz Humske.

Takođe, Žoc je bio i selektor reprezentacije SR Jugoslavije od 1996. do 2000. godine, kao i kormilar nacionalnog tima Srbije i Crne Gore 2004. i 2005. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading