IGRAĆE ZA REPREZENTACIJU! Pešić saopštio VAŽNE vesti!

Autor:

Sport

25.02.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naći će se u avionu.

IGRAĆE ZA REPREZENTACIJU! Pešić saopštio VAŽNE vesti!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Ognjen Dobrić deo ekspedicije za Tbilisi

Ognjen Dobrić, nekadašnji igrač Crvene zvezde, biće deo ekspedicije Srbije za Tbilisi, ali još uvek nije sasvim sigurno da će dobiti šansu na utakmici protiv Gruzije. "Orlovi" su uspešno preskočili prvu prepreku na putu ka Evrobasketu 2025. godine u vidu Finske, ostvarivši pobedu rezultatom 77:61. Međutim, Dobrić i Uroš Trifunović nisu mogli da pomognu ekipi zbog povreda.

Dobre vesti za Pešića

Nakon meča, Svetislav Pešić je otkrio da će Dobrić čekirati kartu za let za Gruziju, ali da će konačnu odluku o tome da li će igrati doneti selektor pred meč. Dobrić je i dalje rovit posle povrede skočnog zgloba, te je stručni štab našeg nacionalnog tima procenio da je bolje da odradi terapiju u Beogradu, umesto da se izlaže riziku.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Trifunović i Ognjen Dobrić


Oporavak Uroša Trifunovića

Uroš Trifunović, košarkaš Partizana, ostao je u Beogradu i neće upisati minute u ovom „prozoru”. On će oporavak nastaviti u Beogradu, pošto je istegao zadnju ložu, te bi uskoro trebalo da bude na raspolaganju Željku Obradoviću.

Obaveze Orlova i nadolazeće takmičenje

Ovo je poslednje okupljanje "orlova" pre priprema za Olimpijske igre koje će se održati od 27. jula do 11. avgusta u Parizu. Naredne obaveze vezane za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo zakazane su za 21. i 24. novembra, kada najpre Srbija gostuje Danskoj, pa istu selekciju dočekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading