JOKIĆ POSLE POBEDE NIJE PROPUSTIO POZDRAV ĆERKI! Pogledajte EMOTIVNU scenu koja je SVE dirnula! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorostasni Somborac ima pre svega meko srce.

JOKIĆ POSLE POBEDE NIJE PROPUSTIO POZDRAV ĆERKI! Pogledajte EMOTIVNU scenu koja je SVE dirnula! (VIDEO)

Foto: Printscree/Youtube/Denver Nuggets

Nikola Jokić, srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa, ostvario je još jedan veličanstven uspeh u svojoj karijeri, upisavši tripl-dabl sa 21. poenom, 19 skokova i 15 asistencija u pobedi nad Vizardsima.

S obzirom da je poraženi Vašington bio poslednja ekipa protiv koje nije ubacio dvocifrene brojke u sve tri najvažnije kolone, Somborac je sada zvanično stao rame uz rame sa Vestbrukom i Lebronom. Ova dvojica su jedini koji su uspeli da svakom timu u ligi ubace po tripl-dabl. 

Posebnu emotivnu notu ovom meču dodaje prisustvo Jokićeve porodice. Njegova supruga Natalija, ćerka Ognjena, kao i braća Strahinja i Nemanja, bili su na tribinama da podrže Nikolu u ovom istorijskom trenutku.

Kamera je zabeležila poseban trenutak kada je Jokić pozdravio publiku, a potom video svoju porodicu. Njegova supruga i ćerka su mu poslale poljubac, na šta je Nikola uzvratio na svoj prepoznatljiv način.

 

 

 


U duelu protiv Vašington Vizardsa, Denver Nagetsi su slavili rezultatom 130:110, a Nikola Jokić je dominirao terenom. On nije forsirao svoje šuteve, već je pogodio sve što je uputio ka košu, sa savršenim učinkom od 10/10 FG, sve za dva poena. Njegova perfektna partija samo je doprinela ubedljivoj pobedi njegovog tima.

Denver Nagetsi se trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji Zapada, ali njihov talenat i predanost sigurno će ih odvesti daleko u ovosezonskim izazovima. Nikola Jokić nastavlja da piše istoriju košarke, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu NBA.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading