NBA SE VRAĆA – KARI DOČEKUJE LEBRONA, DONČIĆ SPREMA OSVETU, DOK ČAROBNjACI GOSTUJU JOKIĆU

Autor:

Sport

22.02.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ol-star je gotov, vreme je za odlučujući deo sezone!

NBA SE VRAĆA – KARI DOČEKUJE LEBRONA, DONČIĆ SPREMA OSVETU, DOK ČAROBNjACI GOSTUJU JOKIĆU

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokič i Luka Dončić

Ol-star vikend je došao i prošao, a utisak je da je nakon njega ostao gorak ukus u ustima svim ljubiteljima košarke. Slaba odbrana, nezainteresovanost igrača i meč koji ni u jednom trenutku nije bio uzbudljiv su samo neke od stvari koje su obeležile ovaj vikend, ali odlučujuće borbe pred početak poslednje trećine regularnog dela sezone tek predstoje.
 

Nedelju dana je trajala pauza u NBA ligi, a njoj dolazi kraj večeras, jedan sat posle ponoći, kada su na programu četiri duela. Uzbudljivo će biti u Filadelfiji, gde gostuju Njujork Niksi, dok Rajakovićev Toronto dočekuje Bruklin, a pola sata kasnije se igra jedan od mečeva večeri u kojem će snage odmeriti Dalas i Finiks. Dončić i družina su izgubili poslednja tri duela sa Sansima, a kada se u obzir uzme rivalitet koji godinama tinja između ove dve ekipa, sigurno je da će Maveriksi uraditi sve što je u njihovoj moći da prekinu seriju pobeda u međusobnim okršajima.

 

Nešto kasnije, lider Istoka, ekipa Bostona, dolazi na noge Bulsima od 2 sata posle ponoći, kada se sastaju i Oklahoma i Klipersi u derbiju vrha tabele Zapadne konferencije. Sat vremena nakon početka ovih mečeva, aktuelni šampion NBA lige, Jokićev Denver, će ugostiti Vašington Vizardse, a u istom terminu Juta Džez dočekuje Šarlot Hornetse, za koje nastupa Vasa Micić.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Vasa Micić

Za kraj, dva meča se igraju od 4 časa ujutru, kada je na programu novi okršaj između Karija i Lebrona u utakmici između Golden Stejta i Lejkersa. Istovremeno igraju i Sakramento i San Antonio, a u skladu sa bogatim večerašnjim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu NBA ponudu koja je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

 

Deo te ponude su jedinstveni specijali sa najrealnijim kvotama, a na ove specijale se može kladiti svako sa otvorenim AdmiralBet igračkim nalogom, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.
 

Istražite bogatu košarkašku ponudu, izaberite specijale ili bonuse po svojoj meri, kladite se na svoje omiljene igrače i timove i uživajte u spektakularnom povratku NBA lige!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading