ZVEZDA POTVRDILA PISANJE "REPUBLIKE"! Crveno-beli se OGLASILI SAOPŠTENJEM oko ulaska Budžetske inspekcije!

Autor:

Sport

20.02.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Malog Kalemegdana stiglo detaljno objašnjenje.

ZVEZDA POTVRDILA PISANJE "REPUBLIKE"! Crveno-beli se OGLASILI SAOPŠTENJEM oko ulaska Budžetske inspekcije!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Naš portal je prvi objavio informaciju o ulasku Budžetske inspekcije u prostorije večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, a sada se povodom toga oglasio i osvajač Kupa "Radivoja Koraća".

Sa Malog Kalemegdana stiglo je saopštenje, koje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda još jednom želi da čestita svim Zvezdašima na još jednom osvojenom Kupu Radivoja Koraća – jer je za sve nas svaki trofej od izuzetne važnosti!

Ovo je četvti uzastopni kup koji je naš klub osvojio, što je dostignuće koje smo po prvi put ostvarili u istoriji kluba, kao i šesti trofej u poslednje dve i po sezone!

Istovremeno, KK Crvena zvezda informiše javnost da su od danas, 20.02.2024.godine, u prostorijama kluba prisutne dve kontrole: Poreska, koju vrši Poreska uprava, i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Naložena poreska kontrola u prostorijama KK Crvena zvezda, biće za period 01.01.2022.godine do 31.12.2023.godine.

Budžetska inspekcija će vršiti kontrolu za period 01.06.2022.godine do današnjeg dana.

Podsećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022.godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

KK Crvena zvezda pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub!

KK Crvena zvezda okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost - stoji u saopštenju crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading