STIŽE NEOČEKIVANO POJAČANJE ZA PARTIZAN! Iz Amerike se vraća u Beograd!

Autor:

Sport

19.02.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine je napustio crno-bele.

STIŽE NEOČEKIVANO POJAČANJE ZA PARTIZAN! Iz Amerike se vraća u Beograd!

Foto: Starsport

Talentovani Savo Drezgić se vraća u Beograd

Talentovani košarkaš Savo Drezgić će se u toku nedelje vratiti u Beograd kako bi branio boje Partizana na Next Generation turniru. Nakon impresivnog nastupa za Akademiju na Floridi, Drezgić se vraća u svoj matični klub sa namerom da pokaže svoj napredak na prestižnom juniorskom kvalifikacionom turniru Evrolige. Crno-beli će se suočiti sa jakom konkurencijom, uključujući ekipu Mege, Barselonu i Hapoel iz Tel Aviva. U drugoj kvalifikacionoj grupi igraće Crvena zvezda, Next Generation tim i Makabi iz Tel Aviva.

Povratak talenta iz Amerike

Republika

Foto: Starsport

Savo Drezgić


Krajem decembra prošle godine, Savo Drezgić je napustio Partizan i potpisao za Akademiju na Floridi. Tokom svog boravka u Americi, Drezgić je ostavio značajan utisak svojim košarkaškim umećem i zalaganjem. Sada se vraća u Beograd sa ciljem da pokaže svoj napredak i doprinese uspehu Partizana na Next Generation turniru.

Iskustvo na Kupu Radivoja Koraća

Drezgić je debitovao za Partizan na Kupu Radivoja Koraća 2023. godine, što predstavlja najznačajniji momenat u njegovoj karijeri. Upravo posle istog takmičenja naredne godine vraća se u Beograd. Iako je prelazak u Ameriku doneo nova iskustva, Drezgić će se vratiti u svoj matični klub sa većim samopouzdanjem i iskustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading