MIŠKO RAŽNATOVIĆ ZAGRMEO NA TVITERU! Pogledajte ŠTA je rekao o FINALU U NIŠU!

Autor:

Sport

19.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštra poruka srpskog menadžera.

MIŠKO RAŽNATOVIĆ ZAGRMEO NA TVITERU! Pogledajte ŠTA je rekao o FINALU U NIŠU!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Završen je još jedan uzbudljiv Kup "Radivoja Koraća", a trofej je zasluženo otišao u ruke  košarkaša Crvene Zvezde, koji su u finalu savladali Partizan.

Međutim, pored seniora, i mladi naraštaji su imali priliku da pokažu svoje umeće. U finalu Mini Kupa u Nišu, ekipa Mege je odnela pobedu, nadigravši igrače do 15 godina. Mladi igrači Mege su uspeli da "odbrane" trofej protiv Crvene Zvezde i slave rezultatom 105:90.

Iako je večiti derbi uvek privlačio pažnju ljubitelja košarke, uvertira "večitog" derbija protekla je sa izuzetno malim brojem navijača na tribinama. Naime, u Nišu je finale Mini Kupa proteklo sa svega 100 gledalaca, što je privuklo pažnju javnosti i izazvalo reakciju poznatog košarkaškog menadžera, Miška Ražnatovića na Tviteru.

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

On je uporedio situaciju sa istim takmičenjem u Španiji, ističući da je finale španskog Mini Kupa privuklo čak 4.800 gledalaca.

 

 

Iako je mali broj gledalaca bio prisutan na finalu Mini Kupa, treba istaći da su i igrači i navijači Crvene Zvezde zajedno proslavili osvojeni Kup Radivoja Koraća. Ova zajednička proslava pokazuje snagu timskog duha i podrške koju igrači dobijaju od vernih navijača, makar u seniorskim kategorijama. 

Takođe, imali smo prošle sezone priliku da vidimo da crno-bela javnost nije potpuno ravnodušna na mlade naraštaje, tako da su mnogi navijači Partizana verno izdvajali vreme i pratili u nekoliko navrata u mlade košarkaše kluba iz Humske. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading