KAKVA PORUKA! Nekadašnji KAPITEN se javio da čestita košarkašima Zvezde POBEDU U KUPU! (FOTO)

Autor:

Sport

18.02.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažan pozdrav velike zvezde.

KAKVA PORUKA! Nekadašnji KAPITEN se javio da čestita košarkašima Zvezde POBEDU U KUPU! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su proslavili jubilarnu desetu titulu u Kupu "Radivoja Koraća"  pobedom u finalu  protiv večitog rivala Partizana rezultatom 85:79. 

Veliko slavlje usledilo je posle finalnog sudijskog zvižduka, a onda je nastala velika radost, kako na tribinama, tako i na terenu. Navijači su pevali do kasno u noć, niške ulice su se orile od pesme delija, a čak su i košarkaši popili u čast velikog trijumfa. 

Ubrzo su počele da pristižu čestitke sa svih strana, i mnoga poznata lica koja javno podržavaju Crvenu zvezdu oglasila su se posle ovog veličanstvenog uspeha. Naravno, jedan pozdrav se posebno istakao. 

Nekadašnji kapiten fudbalske sekcije crveno-belih, Milan Borjan, oglasio se putem svog profila na društvenoj mreži "Instagram" na jednostavan, ali snažan način. 

Naime, Borjan je okačio fotografiju rezultata, pri čemu je postavio emotikon krune na grb Crvene zvezde, sugrišući ko je vladar srpske košarke. Delije su ovu čestitku naravno ispratile sa velikim oduševljenjem, s obzirom na veliku povezanost sa trenutnim golmanom Slovana. 

Republika

Foto: instagram.com

Fotografija sa društvene mreže

U autobusu Zvezde je bilo veoma veselo, a čestike mora da prijaju igračima, ali nije kraj sezone. Crveno-beli jesu ostvarili prvi cilj - odbranu Kupa "Radivoja Koraća", ali predstoje im i oni od ranije zacrtani. Borba u Evroligi se nastavlja, a klub sa Malog Kalemegdana već prvog marta gostuje Bajernu u Minhenu. Videli smo za šta su Bavarci sposobni protiv Partizana, tako da Zvezda mora biti na oprezu, ukoliko i dalje ima nadu da uhvati poslednji voz za plej - in. Što se AdmiralBet ABA lige tiče, naredni meč je odmah dan posle partije u Nemačkoj, tako da brzi povratak i oporavak moraće da uslede, bez mnogo opuštanja. Naravno, to je u martu, a sada imaju pravo na malo oduška!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading