PARTIJA KARIJERE ĐORĐA GAGIĆA: Lijetkabelis ŠOKIRAO Ritas i otišao u FINALE Kupa!

Autor:

Sport

17.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan nastup i plasman u finale..

PARTIJA KARIJERE ĐORĐA GAGIĆA: Lijetkabelis ŠOKIRAO Ritas i otišao u FINALE Kupa!

Foto: Laško

Đorđe Gagić

Košarkaši Lietkabelisa su zabeležili su iznenađujuću pobedu nad Ritasom sa 94:86, osiguravši sebi mesto u finalu Kupa Litvanije.

Ključni igrač ove utakmice bio je srpski centar Đorđe Gagić, koji je za samo 20 minuta provedenih na terenu demonstrirao svoje izuzetne sposobnosti i značajno doprineo trijumfu svog tima.


Gagić je briljirao postigavši 31 poen i uhvativši 10 skokova, ostvarivši impresivan indeks uspešnosti od 44!

Njegovo izvanredno izdanje na terenu jasno ukazuje na to da je doživeo pravi procvat od povratka u dres Lietkabelisa, te je čak moguće da je ovo jedan od najboljih mečeva u njegovoj karijeri. Osim Gagića, istakao se i Sirvidis sa 18 poena, dok je Orelik dodao 13.

 


Kod protivničkog tima, Foster je bio najefikasniji sa 23 poena, dok su Normantas, Masijulis i Ekodas takođe doprineli sa dvocifrenim brojem poena.


Ritas se borio hrabro, a Foster je bio najefikasniji sa 23 poena, pružajući snažan otpor Lietkabelisu.

 

Normantas, Masijulis i Ekodas takođe su dali svoj doprinos, ali to nije bilo dovoljno da se zaustavi nadmoćan nastup Lietkabelisa.

Ukupno gledano, ova utakmica je bila spektakularna i pružila je sjajnu košarkašku predstavu, a Đorđe Gagić je definitivno bio glavni protagonista ovog izuzetnog trijumfa Lietkabelisa.

S nestrpljenjem se očekuje njegov nastup u finalu Kupa Litvanije, gde će imati priliku da još jednom pokaže svoj raskošan talenat i doprinese ostvarenju sportskog uspeha za svoj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading