OVO ĆE ZANIMATI SVE DELIJE! Pred KUP, govorilo se o TEOVOM ostanku! Evo ŠTA JE POZNATO!

Autor:

Sport

17.02.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike novosti za Zvezdaše.

OVO ĆE ZANIMATI SVE DELIJE! Pred KUP, govorilo se o TEOVOM ostanku! Evo ŠTA JE POZNATO!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde očekuje od 21.00 čas sukob sa večitim rivalom Partizanom, u okviru finalne runde Kupa "Radivoja Koraća".

Pred ovaj okršaj, pojavio se intervju sa Milanom Dozetom, sportskim direktorom kluba sa Malog Kalemegdana, koji je naširoko govorio o najrazličitijim temama. Jedna od njih bila je i uticaj Miloša Teodosića na ekipu, kao i njegov potencijalni ostanak naredne sezone. 

- To je negde bila ideja u slaganju tima pred ovu sezonu jer je bilo prognozirano da Nikola Topić bude drugi plejmejker ove ekipe. Prvi naravno Šabaz, ali je Miloš Teodosić tu kao jedan osigurač i jedna stabilnost celog tima. Pre svega kao mentor od koga bi Nikola učio i razvijao se u ceo potencijal koji mislimo da ima. I zbog pozajmice na kraju, a i zbog povrede, taj je proces negde malo usporen, ali nadam se da će njih dvojica sledeće godine biti u stanju da nose Crvenu zvezdu - rekao je Dozet u intervjuu za Telegraf. da bi se potom oglasio povodom Miloševog ostanka u Zvezdi. 

Foto: Starsport

Milan Dozet

- Mislim da nije pitanje da li će Teo hteti da ostane u Zvezdi, mi se nadamo da će Teo hteti da odigra još jednu, dve ili koliko god sezona bude hteo, a mislim da će te sezone da odigra u Crvenoj zvezdi. Tako da, mislim da će to biti njegova odluka na kraju sezone u zavisnosti od toga kako se bude osećao. Nadamo se da će da bude na terenu, u rosteru nam je već sad upisan za sledeću sezonu, pa ćemo se truditi, daćemo sve od sebe - istakao je Dozet.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading