ŠOKANTNA IZJAVA HRVATSKOG TRENERA: Da nisu sudije u Srbiji BOLESNE?

Autor:

Sport

17.02.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvit koji je uzdrmao javnost.

ŠOKANTNA IZJAVA HRVATSKOG TRENERA: Da nisu sudije u Srbiji BOLESNE?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde slave osvajanje "Žućkove levice"

Nekadašnji hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović, poznat po aktivnostima na "Tviteru", ponovo je privukao pažnju javnosti svojim komentarima o košarkaškim dešavanjima na ovim prostorima. Ovog puta, povod za njegovu reakciju bila je informacija o sudijama delegiranim za finale Kupa "Radivoja Koraća".

Petrović je izrazio iznenađenje što najbolji srpski arbitri nisu delegirani za ovaj važan susret, naglašavajući da je bio zabrinut kada je video sudijsku delegaciju za finale Kupa Srbije. On je posebno istakao odsustvo evroligaških sudija iz Srbije, te ironično komentarisao da se nada da nisu "bolesni ili povređeni".

 

 


Umesto iskusnih sudija poput Ilije Beloševića, Milivoja Jovčića, Marka Jurasa, Uroša Nikolića i Uroša Obrkneževića, KSS je odlučio da šansu dobiju znatno mlađe kolege. Vladimir Jevtović, Stefan Ćalić i Aleksandar Milojević, uz podršku degelata Predraga Miljuša, imaju poverenje da će uspešno sprovesti finale Kupa Radivoja Koraća.

Petrovićeva reakcija na Tviteru izazvala je brojne komentare i spekulacije u košarkaškim krugovima, dok su mnogi podržali njegovu otvorenu kritiku. Ova situacija dodatno je podgrejala tenzije pred večerašnji duel između Crvene zvezde i Partizana, koji će se odigrati u "Čairu" od 21 čas.

 

 

Ovo će biti deveti put da se Crvena zvezda i Partizan bore za pehar u reformiranom nacionalnom kupu, a očekuje se da će duel doneti uzbuđenje i neizvesnost za ljubitelje košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading