BRAT KARMELO SE BAŠ NADUVAO! Darko Miličić odgovorio na prozivku: Opusti se, čoveče, uživaj u životu!

Autor: V. Z.

Sport

17.02.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Entoni ne može da se pomiri sa činjenicom da je Srbin bio ispred njega na NBA draftu.

BRAT KARMELO SE BAŠ NADUVAO! Darko Miličić odgovorio na prozivku: Opusti se, čoveče, uživaj u životu!

Foto: Starsport

Darko Miličić

Vrapci na grani čuli su za vanserijsko individualno dostignuće iz 2003, kada je tada mladi Srbin Darko Miličić na NBA draftu iza sebe ostavio imena poput Krisa Boša, Dvejna Vejda, Karmela Entonija... Poslednje navedeni, zvezda najjače lige sveta dugi niz godina, očigledno s tim ne može da se pomiri, pa je u etar plasirao priču da je Miličića, drugog pika na draftu, vijao po Detroitu da bi se "izmerili". A tvrdnje Entonija izazvale su podsmeh stasitog centra rođenog u Novom Sadu!

Posetimo, Karmelo je između ostalog rekao sledeće:

- "Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem tamo gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu da bih ga pronašao i to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim jedan na jedan i pokažem da sam ja prvi pik Detroita."

Foto: Tanjug/AP

Karmelo

 

Darko je, nevoljno, u razgovoru za portal Republika odlučio da replicira slavnom Amerikancu, desetostrukom ol-star igraču rođenom u Njujorku.

- Gde me nađe sada, kad sam najjači, ha-ha. Brat Karmelo se verovatno baš naduvao, dosadno mu je, ne znam. On je završio karijeru, koliko znam, gde me se baš sad setio. Uživaj u životu, čoveče. Poručio bih mu da se opusti, pusti neku lepu muziku i uživa. Zaista nisam čuo da me je ikada tražio - kaže Darko Miličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Njegov brat

17.02.2024 23:23

Darko nije rodjen u novom sadu