AVRAMOVIĆ GRMI! Partizan ide PO TROFEJ na Kupu "Radivoja Koraća"!

Autor:

Sport

14.02.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun je samopouzdanja bek crno-belih.

AVRAMOVIĆ GRMI! Partizan ide PO TROFEJ na Kupu "Radivoja Koraća"!

Foto: Starsport

Košarkaše Partizana u četvrtak očekuje prvi susret na Kupu "Radivoja Koraća" protiv Hercegovca iz Gajdorbre od 20.00 časova.

Pred sutrašnji okršaj, oglasio se igrač crno-belih, Aleksa Avramović, koji je pun vere u svoj tim istakao najviše ciljeve ekipe. 

-  Prvi fokus je na Hercegovcu, koji je osvojio trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94 i plasirali se na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo tribinu Partizanovu i donesemo Žućkovu levicu - zaključio je Avramović za klupsku televiziju - rekao je Avramović.

 

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Podsetimo, u prvom današnjem meču, Borac je nenadano izgubio od Čačka 94 u gradskom okršaju. Neočekivanom polufinalisti će na megdan izaći ni manje, ni više, branilac "Žućkove levice", Crvena zvezda. Klub sa Malog Kalemgdana je imao paklenu utakmicu protiv FMP, ali su izabranici Janisa Sferopulosa pokazali karakter i prošli u sledeću rundu takmičenja. Sutra se takođe igra i meč između Mege i Vojvodine od 17.00 časova. 

Večiti derbi je projektovan za finale, a svi su izgledi da ćemo imati priliku da gledamo okršaj ljutih rivala ponovo ove sezone, sa većim ulogom, jer je u pitanju prvi trofej u sezoni. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading