MICIĆ "OTERAO" OSMOG PIKA IZ ŠARLOTA! Da li je ovo šansa za VEČITE? Već se dovodio u VEZU sa Zvezdom!

Autor:

Sport

11.02.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi otkaz u NBA ligi.

MICIĆ "OTERAO" OSMOG PIKA IZ ŠARLOTA! Da li je ovo šansa za VEČITE? Već se dovodio u VEZU sa Zvezdom!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Letos, dok su Crvena zvezda i Partizan aktivno tražili pojačanja na poziciji plejmejkera, ime Frenka Nilikine se provlačilo kao potencijalno rešenje.

Francuski plejmejker je tada bio slobodan igrač nakon što je napustio ostao bez angažmana, a čak su se pojavile spekulacije da je već dogovorio uslove sa Crvenom zvezdom.

Međutim, Nilikina je na kraju odlučio da ostane u Americi i pronašao je angažman u redovima Šarlot Hornetsa.


Nažalost, Nilikina je propustio veliki deo sezone zbog povrede, što je uticalo na njegovu minutažu i učinak u ekipi.

Dolaskom Vasilija Micića, Šarlot Hornetsi su odlučili da se rastanu sa Nilikinom, verovatno zbog planova da pruže više prilika talentovanom reprezentativcu Srbije. Ovo je rezultiralo otkazom za mladog Francuza, koji sada postaje slobodan igrač.

 

Foto: Tanjug/AP

Frenk Nilikina


Iako se Ntilikina na kraju nije pridružio timovima iz Beograda, njegovo ime je definitivno izazvalo interesovanje javnosti. Potencijalno dovođenje jednog igrača sa NBA iskustvom bi svakako bilo značajno pojačanje za bilo koji tim u ABA ligi, a posebno za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ipak, ukoliko bude u planovima večitih, to će biti za sledeću sezonu.

Sada kada je postao slobodan igrač, otvara se pitanje gde će nastaviti svoju karijeru. Sa iskustvom iz NBA lige i potencijalom koji još uvek nije u potpunosti iskorišćen, Ntilikina će sigurno privući pažnju brojnih klubova širom Evrope i sveta. Ostaje da vidimo koja će sledeća stanica biti za ovog talentovanog francuskog plejmejkera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading