GILESPI KRATAK POSLE PORAZA: Šta god MISLITE da bih rekao....

Autor:

Sport

09.02.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Zvezde nije mnogo želeo da priča o arbitrima.

GILESPI KRATAK POSLE PORAZA: Šta god MISLITE da bih rekao....

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u okviru 26. kola Evrolige na domaćem terenu rezultatom 91:93. 

Nakon meča, za medije je govorio Fredi Gilespi, jedno od prijatnijih iznenađenja u crveno-belom taboru. On je ubacio osam poena i dodao petskokova. 

- Poraz uvek boli, Prvo gledam šta to mogu da unapredim. Ali kada pogledam, postigli smo 90 poena, trebalo je da odnesemo pobedu na taj način - rekao je Gilespi. 

Potom je ponovo istakao bol povodom ovog poraza.  

- Boli iskreno. Svi igraju jako čvrsto, Majk je tu, Jago, Stefan, Neda pokazuje liderstvo. Ovi momci pokazuju da im je stalo. Utakmica kao što je ovakva je teška. Ja sam takmičar, stalno guram napred - istakao je Fredi.

Prokomentarisao je i odbranu svog tima.

- Kao što sam rekao, trebalo je da ih spustimo ispod 90 poena, morali smo da gledamo neke prošle poraze. Mnogi kada postignu 90 poena, stižu do ritma i pobeda '- istakao je Gilespi i dodao vrlo misteriozno povodom suđenja:

- Ne smem da kažem ništa jer ću biti kažnjen, ali šta god mislite da bih rekao, to je to- dovršio je sugestivno Gilespi. 

Crveno-beli su ovim porazom  zabeležili 16. peh u sezoni, i trenutno imaju samo 11 trijumfa. Večerašnji protivnik ih je "brejkom" prestigao na tabeli i tako im dao zvanje treće najgore ekipe u najelitnijem evropskom takmičenju. Najefikasniji u redovima domaće ekipe bio je Jago dos Santos sa 21. poenom i 14 asistencija. Što se Žalgirisa tiče, predvodio ih je pomenuti Kinan Evans sa 25 poena.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading