TRINKIJERI NIJE VIDEO SUDIJSKU GREŠKU: I Evansa su NOKAUTIRALI, pa nisu NIŠTA SVIRALI!

Autor:

Sport

09.02.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek harizmatični Italijan posle meča u Beogradu.

TRINKIJERI NIJE VIDEO SUDIJSKU GREŠKU: I Evansa su NOKAUTIRALI, pa nisu NIŠTA SVIRALI!

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u okviru 26. kola Evrolige na domaćem terenu rezultatom 91:93. 

Posle utakmice je za medije govorio trener "zelene šume",  Andrea Trinkijeri. 

- Očigledno je da je bila teška utakmica. Dodaću nešto što sam osećao čitavu utakmicu, bila je preterano zahtevna utakmica. Zvezda je igrala fizikalno, ali idemo kući sa ogromnom pobedom u gostima. Nekada pobedite i kada igrate slabije - rekao je Trinkijeri.  

Potom se dotakao svoje ekipe, tačnije onoga što radi od njegovog dolaska. 

- Imao sam ukupno osam treninga sa ekipom. Zato ti ne mogu reći šta možemo, znam da me igrači prate, da bude sve čisto i jasno - otpustili smo jednog igrača, jednog doveli. Ova ekipa greši, miđda nije najtalentovanija, ali igra košarku. Ovo je malo veća dvorana od Žalgirio arene, ali ovde kada s ezapali baš bude teško - izjavio je Italijan.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Prokomentarisao je i loše odbrane sa obe strane. 

- Košarka se promenila. Ovo pitanje bi bilo okej pre 15 godina. Sa brzim igračima kao što su Evans i Jago, teško ih je zaustaviti. Možemo biti bolji u odbrani, ali i da igramo bez puno grešaka ova utakmica ne bi bila ispod 85 poena u oba koša - naglasio je Andrea. 

Potom su usledila nezgodna pitanja novinara. Prvo o sudijskoj grešci sa kraja utakmice. 

- Nisam video grešku. Nije mi jasno. Mislim da je to nemoguće promeniti. Milion grešaka je bilo, jako teška utakmicca za suđenje je u pitanju. Evansa su nokautirali na ulazu, ništa nisu svirali - istakao je Trinki. 

Već sledeće, Andrea je znao kako da izbegne, a bilo je vezano za status A licence večitih u Evroligi. 

- Nećete mi uvaliti ovo pitanje. Obožavam igrati Evroligu u ovoj areni. Došli su mi prijatelji da gledaju Bajern i Partizan, sada su došli i ovde. Želim da Zvezda i Partizan igraju dogodine u Evropi, a šta će biti, nemam pojma - rekao je uvek harizmatični Italijan i dodao povodom skandiranja navijača i posebne motivacije, s obzirom da je bio trener Partizana:

- Ako želiš uživati na jednoj strani, onda moraš očekivati da ti bude teško na drugoj strani. Navijači su odradili svoj posao, i ja svoj. Ako su moje motivacije van moje ekipe, onda radim nešto pogrešno - završio je Andrea. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading