ŽELJKO OBRADOVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: VELIKA SRAMOTA! Izvinio se SVIM NAVIJAČIMA!

Autor:

Sport

05.02.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma neslavan nastup crno-belih.

ŽELJKO OBRADOVIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: VELIKA SRAMOTA! Izvinio se SVIM NAVIJAČIMA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su na domaćem terenu u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige od Splita rezultatom 67:74.

Posle bolnog poraza, oglasio se stručnjak crno-belih, Željko Obradović.

- Čestitam ekipi Splita na zasluženoj pobedi. Bili su bolji od nas i zalužili su pobedu. Što se nas tiče prva stvar koju treba da uradimo je da se izvinimo ljudima koji su došlu u salu za neverovatno loše izdanje. I kada sve izgleda kao što izgleda sada trener treba da preuzme odgovornost koju ća ja preuzeti. Znamo da je iza nas serija zahtevnih utakmica i mislio sam da ih odmorim danas. Velika sramota - rekao je Željko posle velikog neuspeha, i dodao:

 

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Mateuš Ponitka na susretu sa Splitom

- Znali smo da ispred nas ima i iza nas serija utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima taj problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifa koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan. Tako da... Još jednom zaista izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu.

Košarkaši Partizana sada se nalaze na deobi treće pozicije sa Cedevita Olimpijom. Obe ekipe imaju 13 pobeda i 6 poraza. Posle ovog kola, crno-beli ostaju iza Budućnosti, koja je uspela da iznenadi Crvenu zvezdu u Morači i pobedi rezultatom 84:62. Time su se približili klubu sa Malog Kalemegdana i kao prvi pratilac imaju 14 pobeda i pet poraza. 

Partizan sledeću utakmicu igra u Evroligi, osmog februara protiv Bajerna, dok večiti rival dan kasnije dočekuje Žalgiris.  

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading