NE DAO BOG DA MI NEKO DIRA DECU! Dušica Jakovljević progovorila o naslednicima, a evo šta je rekla o bivšem partneru! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je reč o mojoj deci, sigurno je bilo momenata kada sam im falila, ali to samo u smislu kad sam previše na poslu.

NE DAO BOG DA MI NEKO DIRA DECU! Dušica Jakovljević progovorila o naslednicima, a evo šta je rekla o bivšem partneru! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević kaže da je stroga majka po potrebi, ali da je tako vaspitala decu da među njima nema mesta za nerazumevanje, pa u kući najviše vlada mir, čak i kad je ona umorna od posla.

- Kad je reč o mojoj deci, sigurno je bilo momenata kada sam im falila, ali to samo u smislu kad sam previše na poslu. Ovako sam se trudila da i pored brojnih obaveza budem tu za njih. Moja deca nisu razmažena, moja deca su vaspitana i za primer. Naravno, najslabija sam na njih i zato kažem često, ne dao Bog da mi neko dira decu, samo to ću reći i tu ću se zaustaviti, pa neka svako razmišlja o tome koliko ih štitim - rekla je Dušica u jednoj emisiji, pa je potom pomenula bivšeg partnera, kada je govorila o razvodu:

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević

 

- Ne mislim da se iko razvodi zato što se sa nekim slagao. Verujem da kada do razvoda dođe, tu već postoje verovatno neke nesuglasice, pa onda ljudi sednu i kažu, hajde da krenemo svako na svoju stranu. Ne bih rekla da je razvod kao mala smrt, naprotiv. Ako je tako najbolje, uvek ću da podržim nečiju odluku da se razvede. 

Za razliku od razvoda, promena posla je bila stresna za voditeljku, a poznato je da je nedavno otišla sa televizije Pink, posle nekoliko godina, koliko je tamo bila zaposlena.

Mama je zahvalna Bogu što se potrefilo da se u momentu kad sam poželela da odem tu nađe nova poslovna ponuda, nije to bilo preko noći, dugo je to kuvalo u meni. Mama kaže: "Sreća, pa je Bog bio na tvojoj strani kad si odlučila da presečeš". Deca su se brinula za mene mnogo pre toga, kada sam spavala po dva-tri dana nakon noćnih smena, to je bilo psihičko nezadovoljstvo, jedan burnout (mozga bez) sindrom koji je uzeo maha, koji me potpuno slomio, što je primetila moja drugarica - objasnila je voditeljka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading