FMP SA NOVIM TRENEROM PREKIDA CRNI NIZ! Nikitović hoće POBEDU na debiju!

Autor:

Sport

03.02.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige igra se od 17 časova.

FMP SA NOVIM TRENEROM PREKIDA CRNI NIZ! Nikitović hoće POBEDU na debiju!

Foto: Starsport

FMP će pod vođstvom novog trenera Saše Nikitovića pokušati da dođe do veoma važne pobede protiv ekipe Igokee. Nekadašnji asistent u stručnom štabu Partizana i reprezentacije Jugoslavije proveo je uz ekipu prethodna četiri dana i pripremao je da što spremnije dočeka petoplasirani tim na tabeli.

- Posle provedena četiri dana sa ekipom sledi nam i prva utakmica. Igokea je imala seriju poraza, ali je u prethodne tri utakmice imala dve bitne pobede. Menjali su sastav u odnosu na početku sezone, ali su se u poslednje vreme "skockali" i deluju veoma kompaktno u rotacijama i u petorkama. Pokušali smo za četiri dana da napravimo neke promene u trenažnom procesu i u ideji ekipe. Pokušali smo sa jedne strane da rasteretimo ekipu, a sa druge strane i da je utegnemo jer nas zaista očekuje teška borba - rekao je Nikitović, a potom dodao:

Foto: Starsport

 

 

- Želimo da napravimo nešto što možda do sada ova ekipa nije imala, a to je da napravi domaći teren i ono što on nosi. To je čvrstina u odbrani i praktično u duelima, da se ne gubi lako "jedan na jedan" duel i da se tako traži povratak u seriju pobeda preko domaćeg terena. Ne tražimo puno, ali mislim da agresivnost i čvrstina kolektiva mora da dođe do izražaja u nedelju - istakao je Saša Nikitović.

Košarkaš "pantera" Demetre Roberts je takođe izneo svoja očekivanja pred meč:

- Igramo protiv jako dobre ekipe i mislim da je ključ u dobroj pripremi utakmice, a onda danas da igramo kao tim i držimo se zajedno od prvog do poslednjeg minuta. Igokea je na petoj poziciji na tabeli, igraju veoma dobro u tranziciji i mi moramo da im pariramo u tom segmentu - zaključiio je Roberts.

Ulaz na utakmicu FMP - Igokea je besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading