"KAKVA SI MAČKA"! Košarkaš Partizana GUBI GLAVU za PREZGODNOM plavušom! Komentariše joj SVE SLIKE!

Autor:

Sport

03.02.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv ubod sa društvenih mreža.

"KAKVA SI MAČKA"! Košarkaš Partizana GUBI GLAVU za PREZGODNOM plavušom! Komentariše joj SVE SLIKE!

Foto: star sport

Karmen Petrović je postala jedna od najpoznatijih MMA borkinja na svetskoj sceni, privlačeći pažnju kako svojim sportskim umećem, tako i svojim atraktivnim izgledom. Njena veza sa poznatim brazilskim košarkašem Brunom Kaboklom dodatno je skrenula pažnju javnosti na nju, a njihova romansa često je tema interesovanja medija.

Gorostasni centar ne krije svoja osećanja prema Karmen na društvenim mrežama. Često komentariše njene objave na "Instagramu", dajući javnosti uvid u njihovu blisku vezu. Nedavno je Karmen posetila centar NASA na Floridi, a Bruno nije propustio priliku da pokaže svoje oduševljenje. Komentarišući njen izgled ispod objave, istakao je: "Kakva mačka", jasno pokazujući divljenje prema svojoj devojci.

 

 


Takođe, Karmen je nedavno objavila fotku u seksi crno-belom izdanju, a Kaboklo je tada bio veoma inspirisan.

 

 

- Stavite ovo umetničko delo u Luvr - ispisao je Kaboklo ispod te objave.

 

 

Pored svog izuzetnog izgleda, Karmen Petrović se ističe i svojim sportskim umećem u MMA areni. Njena posvećenost treningu i borilačkom veštinom donose joj poštovanje u svetu sporta, uspesi na takmičenjima i angažovanje u promociji ženskog bavljenja borbom čine je inspiracijom za mnoge mlade devojke koje sanjaju o karijeri u sportu.

Ovo je samo jedan mali uvid u život i karijeru Karmen Petrović, žene koja svojom hrabrošću, talentom i harizmom osvaja srca ljudi širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading