ZVEZDA JE PORODICA: Darko Miličić BODRI crveno-bele u posebnom društvu! (FOTO)

Autor:

Sport

02.02.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko podržava voljeni klub.

ZVEZDA JE PORODICA: Darko Miličić BODRI crveno-bele u posebnom društvu! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Barselonu u okviru 25. kola Evrolige od 20.00 časova u Štark areni.

Darko Miličić, bivši reprezentativac Srbije viđen je u hali u društvu Vasilija Šakotića, koji je došao na meč sa ocem Dejanom iz Brčkog iz Republike Srpske!

Često je Darko gost na utakmicama što košarkaškog, što fudbalskog kluba.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

O UTAKMICI

Izabranici Janisa Sferopulosa u ovaj meč ulaze znatno motivisani, pošto su vezali dve važne pobede, najpre u večitom derbiju AdmiralBet ABA lige protiv Partizana, a potom i deklasirali Valensiju u prethodnoj 24. rundi rezultatom 82:64.

Zato je i poraslo samopouzdanje u taboru srpskog šampiona, dok grčki trener pred ovaj duel spušta loptu na zemlju:

- Spremamo se za meč protiv protiv Barselone, oni su veoma dobar tim, biće veoma teško za nas. Svima je teško protiv njih, znamo koliko su oni kvalitetni. Ali, neće biti lako ni njima, potrudićemo se da budemo što teži protivnik. Kako? Želimo da budemo što agresivniji, da se borimo za svaku loptu, da budemo pametni u napadu i da igramo na naš prepoznatljiv način, način na koji mi želimo da igramo, to je ključ - rekao je Janis Sferopulos u najavi beogradskog spektakla.

Kada je u pitanju gostujući tim, Barsa nije znala za trijumf dva kola za redom, kada je poražena od Armanija i Anafolu Efesa, da bi zatim u prvom duelu ovonedeljnog duplog kola "razmontirala" Virtus sa 84:57. Porazi u Istanbulu i Milanu znače da crveno-beli mogu i te kako tražiti svoju šansu na večerašnjem meču u grotlu Arene. Na poslednjem međusobnom okršaju na istom mestu crveno-beli su 2016. slavili sa 76:65.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading